Ulrika Fallgren

Åttonde profilen i MIA-serien är alltså Ulrika Fallgren, ekonom och delägare i verkstadsföretaget
JTB Stålslipning AB i Söderhamn.
-  Jag har ju drivit företaget tillsammans med min man i flera år, så när jag fick frågan om att
vara med i MIA-projektet hade jag ett antal år bakom mig som företagare och tyckte det skulle bli riktigt intressant med kvinnonätverket, en möjlighet till utveckling för min egen del som arbetande delägare i ett företag.

JTB grundades 1975 som ett renodlat sliperi för saxskär. Nu tillverkar företaget i allt större omfattning kompletta produkter och verktyg/lösningar som utvecklas tillsammans med kunderna. År 2006 köpte Ulrika och hennes man Tony företaget. Efter ca ett år lämnade Ulrika  jobbet som ekonom på Arizona Chemicals.

-  Vår samvaro i MIA-gruppen har varit väldigt inspirerande och lärorik. Jag tror vi alla, hela tiden såg fram emot nästa möte. Trots att vi kommer från så olika branscher har vi haft stort utbyte av varandra. Med fötterna på jorden och ett stort driv hos var och en har vi diskuterat med- och motgångar som tagits upp. Mitt bidrag i gruppen tror jag mestadels handlade om erfarenhet av personalärenden, och jag fick mycket annat av erfarenheter och kunskap tillbaka, avslutar Ulrika Fallgren, delägare, JTB Stålslipning AB i Söderhamn.