Sök
Stäng denna sökruta.

Frukostföreläsning med Thomas Ek

I samarbete med Movexum och Länsförsäkringar.

Länsförsäkringar Gävleborg och Movexum bjuder in till en inspirerande frukostföreläsning med en av landets främsta företagare och talare Thomas Ek.

Thomas Ek var så framstående inom sitt område att han blev nominerad till Årets talare – 2017. Under föreläsningen kommer du att få ta del av Thomas Eks berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Genom innovation och design, samt mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring, utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt.

Efter föreläsningen har du möjlighet att njuta av kaffe, te och macka med andra näringslivsrepresentanter. Detta är en utmärkt möjlighet att nätverka med andra företagare och samtidigt få insikt och inspiration från en av landets främsta experter.

Missa inte årets SKAPA-pris utdelning som sker klockan 10!
Gävleborgs vinnare i SKAPAs innovationspris offentliggörs och tar emot priset på scen inför den kommande nationella finalen.

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris, med syfte att ge stöd till uppfinnare att utveckla sina idéer. SKAPA är en stiftelse som bildades till minne av Alfred Nobel 1985 och delade ut sitt första pris 1986. Bakom stiftelsen står Stockholmsmässan och Svenska Uppfinnareföreningen med stöd av Almi Företagspartner AB, VINNOVA, Stiftelsen Agne Johanssons Minnesfond och Patent- och registreringsverket

Varmt välkommen med din anmälan senast den 6/11.

Var: Gävle Konserthus

När:  Den 8 November mellan klockan 09.00 – 10.15

Anmäl dig här!

 

Evenemanget är avslutat.

Taggar:

Datum

nov 08 2023
Expired!

Tid

09:00 - 10:15
Kategori

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.