Sök
Stäng denna sökruta.

Välkommen in i framtiden med Nicklas Hermansson!

Världen snurrar snabbare än någonsin. 41 procent av världens alla arbetare överväger att säga upp sig – och nästan varannan har planer på att byta bransch. Det går inte en dag utan att en ny dramatisk forskningsrapport om framtidens arbetsmarknad sköljer över oss. Så vad är det egentligen som väntar oss runt hörnet?

Följ med oss under Företagsveckan i Gävle och på en spännande framtidsspaning ledd av mediepionjären Nicklas Hermansson. Genom att ha synat närmare en miljon nyheter, trender, studier och uppfinningar för att förstå vart världen är på väg delar Nicklas med sig av guldkornen till dig. Under föreläsningen ”2049: Hur ser världen ut om 27 år?” avslöjas vilka som är idéerna, uppfinningarna och människorna som ska leda oss in i framtiden.

När: Den 27 oktober klockan 11.00-13.00
Plats: Konserthuset i Gävle

Efter föreläsningen bjuder vi på en lättare lunch och möjlighet att prata med andra besökare och ställa frågor till Nicklas.

Föreläsningen och lunchen är kostnadsfri och ett samarbete mellan Movexum och Länsförsäkringar Gävleborg.

Affärscoacher från Movexum och rådgivare från Länsförsäkringar Gävleborg finns också på plats för dig som vill veta mer om våra verksamheter. Eventet finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Gävleborg.

Antalet platser är begränsade så skynda med din anmälan!

Evenemanget är avslutat.

Datum

okt 27 2022
Expired!

Tid

11:00 - 13:00

Mer info

Anmälan
Kategori
Anmälan

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.