Sök
Stäng denna sökruta.

Nyheter

Senaste nytt från Movexum

Affärsidéer att satsa på under 2022

Funderar du på att starta eget företag men vet inte riktigt inom vad? Då är du inte ensam. En affärsidé behöver inte vara revolutionerade för att flyga. Ofta räcker det gott och väl med att vidareutveckla en gammal och redan beprövad idé.

Läs denna nyhet

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs denna nyhet

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs denna nyhet

Möt deltagarna: Joby Joseph

Deltagarna i höstens omgång av Boost Chamber är nu halvvägs in i programmet. Förra veckan samlades alla för att under ett tvådagars boot camp på DoSpace bland annat jobba med sina värdeerbjudanden och kundverifieringar. Joby Joseph, hemmahörande i Sandviken och med en bakgrund inom informationsteknologi, var på plats och berättar här om sitt deltagande i programmet.

Läs denna nyhet

Att nätverka är nödvändigt för att bygga en framgångsrik startup.

Rätt kontakter kan nya öppna nya dörrar, men det är inte alla som känner sig bekväma med att småprata med främlingar på event, affärsluncher eller mässor.
Visste du att det är vanligt att entreprenörer har en introvert personlighetstyp? Det kan vara svårt att tro men faktum är att många företagare är introverta vilket kan göra det utmanande när det kommer till att nätverka.

Läs denna nyhet
Arkiv
Kategorier

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.