Från tre till 13 – det är inte bara våra bolag som växer! 📈

Vi är ett litet växande företag som, utöver att stötta innovativa startups i Gävleborg, utvecklar och bygger vår egen verksamhet. 2017 gjordes en omstart av Movexum. Då fanns det tre personer i verksamheten – idag är vi 13.

För att skapa rutiner och en långsiktigt hållbar verksamhet behöver vi likt de bolag vi coachar plocka in spetskompetens för att lyfta och stötta verksamheten. Dels för att säkerställa att vi följer lagar och policys men även för att se till att vi arbetar på bästa möjliga sätt. Därför är vi glada att nu kunna välkomna Jessica Hill Holm till teamet. Jessica kommer under våren att stötta utvecklingen av våra HR-processer.

Välkommen Jessica!

Fler nyheter

Banbrytande investeringsplattform lanseras idag av DealPotential

Efter två års intensivt utvecklade lanserar idag DealPotential sin disruptiva och banbrytande plattform; ”DealPotential for Investors”. Plattformen kommer att erbjuda insikter i det globala investeringslandskapet, en rad verktyg och resurser för att hjälpa investerare att identifiera potentiella investeringar och hålla sig uppdaterade om de senaste marknadstrenderna.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.