Johan Wickenberg – senaste tillskottet i Movexumteamet

Vi är glada att välkomna Johan Wickenberg som affärscoach i Movexum.
Johan är hemvändaren som efter många år som exportchef åt det svenska tillväxtbolaget Invima i södra Sverige (bolaget bakom varumärket IsaDora) nu tar sig an coachrollen och vill stödja utvecklingen av fler innovationsbaserade tillväxtbolag i Gävleborg.
Johan tillträder tjänsten den 28/8:
– Att få chansen att arbeta som affärscoach i ett bolag som Movexum känns stimulerande och spännande.
Movexum har en mycket intressant och framgångsrik arbetsmodell och ett team som jag verkligen ser fram mot att arbeta med.
Jag vill hjälpa start-ups i Gävleborg att bli framgångsrika bolag och hoppas att kunna tillföra mycket kompetens både till teamet
och regionen via mina tidigare erfarenheter.
Att hitta, identifiera och coacha innovatörer av produkter och tjänster som är skalbara både på den inhemska och internationella marknaden ser jag som spännande. Det kommer att skapas mycket energi genom detta: Full fart framåt för Gävleborg är det som gäller!
Ulrika Malmqvist är Movexums vd: 
– Vi är verkligen glada att välkomna ännu en stjärna i Movexum-teamet.
Johan har lång och gedigen erfarenhet att i ett svenskt familjeägt företag etablera bolagets erbjudanden på en mängd internationella marknader. Detta är kompetenser som många av våra start-ups behöver. Vi ser verkligen fram emot att få arbeta med Johan och stärka Movexums rutiner och kompetenser inom marknad och sälj. Nu är teamet komplett och vi står väl rustade att utföra det uppdrag vi är satta att leverera – ännu skarpare stöd till regionala start-ups: Movexum 2.0.

Fler nyheter

Följ med oss till Kanada

Nästa vecka är det dags för årets upplaga av SSUW, Scandinavian Startup Week. Satsningen, som görs tillsammans med inkubatorerna Bizmaker, Movexum, Företagsfabriken i Kronoberg och

Läs mer »

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev