BrandStar Alliance​

Livsmedel

BrandStar Alliance AB arbetar med utveckling och etablering av starka svenska karakteristiska och nischade varummärken med fokus på goda upplevelser – som bidrar till ökad livskvalitet.
Bolagsnamn: BrandStar Alliance​ AB
Grundare: Steven Kautzky Andersson, Catherine Engelbrekt
Ägare: Steven Kautzky Andersson, Catherine Engelbrekt
Affärsidé: Brand Star Alliance AB arbetar med utveckling och etablering av starka svenska karakteristiska och nischade varumärken med fokus på goda upplevelser – som bidrar till ökad livskvalitet.
Marknadspotential: Vi vänder oss mot en mogen marknad där efterfrågan efter västerländska exklusiva livsstilsvarumärken och dryckesprodukter allt mer ökar. Tillväxtrenden visar på att importerade starkspritsdrycker fortsätter bre ut sig i flera av de Asiatiska länderna, mycket tack vare en större disponibel inkomst. Intresset finns såväl i Europa som USA. Limiterade, hantverksmässiga och högkvalitativa livsstilsprodukter med en stark identitet efterfrågas världen över, även om det handlar om en något mer nischad marknad. Vi vänder oss till företag som är etablerade, med erfarenheter av ultra-premium produkter och livsstilsvarumärken, med egna målgrupper i form av finsmakare, livsnjutare och samlare.
Senaste nytt/aktuellt: Är till hösten öppna för att se över ett samarbete med en affärsängel eller möjlig investerare.