Våra partners

Partners som erbjuder våra inkubatorbolag spetskompetens

För att stödja framväxten av fler kunskapsintensiva företag med en stark tillväxt och en varaktig bas i Gävle krävs samverkan. Våra partners bidrar inte bara ekonomiskt till vår verksamhet utan också med resurser i form av specialistkompetens till våra inkubatorbolag. Vill ditt företag också stödja framväxten av innovativa bolag i Gävleborg? Hör av dig till oss på info@movexum.se

Det handlar inte bara om ett nytt jobb, det handlar om en bättre framtid
Clockworks ambition är att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg, som företag eller som individ.

Läs mer om Clockwork på deras webb.

Nordea har cirka elva miljoner kunder, 650 kontor och är en av Europas tio största fullservicebanker mätt i börsvärde. Vi finns i sammanlagt 20 länder, men våra hemmakontor utgörs av de fyra nordiska länderna Danmark, Finland, Norge och Sverige. Nordeaaktien handlas på börserna i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

Nordea vill vara en tillförlitlig partner, som hjälper våra kunder att uppnå sina mål och förverkliga sina drömmar. Via våra fyra affärsområden kan vi erbjuda bred kompetens och ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, oavsett om man är privatkund, företagskund eller institutionell kund.

Läs mer om Nordea på deras webb.

Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i företag i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg med tillväxtambitioner. Våra kunder finns i nästan alla branscher, från tillverkande industri och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter. Vi erbjuder flexibla topplån för nyetablering, utveckling och expansion. Med olika låneformer, garantier eller borgensåtaganden kan vi skräddarsy och komplettera finansieringen på toppen av företagets egen kapitalinsats och bankfinansiering. Varje år lånar vi ut cirka 300 miljoner kronor som ger möjlighet till offensiva och framåtsyftande investeringar och hjälper både företag och människor att växa.

 

Läs mer om Norlandsfonden på deras webb.

Länsförsäkringar Gävleborg är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom länsförsäkringsgruppen. Länsförsäkringars idé är att skapa trygghet för människor och företag som lever och verkar i Hälsingland och Gästrikland. Hos Länsförsärkringar hittar du inte bara försäkringar för livets alla lägen, de är också en uppskattad bank och en heltäckande fastighetsförmedling.

Läs mer om Länsförsäkringar Gävleborg på deras webb.

Area X har drivit datacenter-verksamhet sedan 2008, först i Gävle men nu även på flera platser runt om i landet. Area X arbetar med den senaste tekniken och kan erbjuda såväl colocation, dedikerade servrar, virtuella servrar, virtuella datacenter och molnbaserad backup. De har även kunskap att sätta upp blandade miljöer där en del ligger i deras datacenter och en del i kunderas egna datahallar. Area X affärsidé är att tillhandahålla den bästa serverinfrastrukturen till ett konkurrenskraftigt pris. Givetvis lagras all data i bolagets datacenters i Sverige. Målgruppen är företag som behöver en stabil serverinfrastruktur för sina produkter i molnet och/eller utvecklingsservrar i kortare eller längre projekt.

Läs mer om Area X på deras webb.

Jerker Klang om varför de samarbetar med Movexum.

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med omkring 250 medarbetare varav drygt två tredjedelar är jurister. Lindahls klienter är ofta innovativa kunskapsföretag. Utöver den stora byråns breda kapacitet har Lindahl spetskompetens inom bland annat immaterialrätt, life science, ICT, integritetsrätt (GDPR) och tvistelösning. Lindahl har också lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, företagsöverlåtelser och fastigheter.

Läs mer om Lindahl på deras webb.

Med 7,4 miljoner privatkunder och 625 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken för de många hushållen och företagen. Swedbank är en del av det finansiella systemet och har ansvar för att främja en långsiktigt hållbar ekonomi. Swedbank har ett starkt engagemang i samhällsfrågor, till exempel kunskapsbyggande, entreprenörskap och innovation.

Läs mer om Swedbank på deras webb.

Bonde Barzey Advokatbyrå arbetar nationellt och internationellt, främst inom de affärsjuridiska områdena Kommersiell Avtalsrätt, Entreprenadrätt, IT-rätt, Dataskyddsförordningen (GDPR) & svenska Dataskyddslagstiftningen samt Upphandlingsrätt. Bonde Barzey gillar när deras klienter vill ha engagemang, lyhördhet och mångårig kompetens. På Bonde Barzey Advokatbyrå arbetar man tillsammans eller individuellt inom våra affärsjuridiska områden.

Läs mer om Bonde Barzey på deras webb.

Nina Barzey om varför de samarbetar med Movexum.

Bjerkéns Patentbyrå KB has been helping companies and individuals with intellectual property matters since the firm was established in 1951. Above all they help customers achieve as comprehensive a protection as possible for the ideas and products that they want to protect as well as assert the clients rights against others. Bjerkéns services encompass all intellectual property areas with an emphasis on patents, trade-marks and design.

Find out more about Bjerkéns at their website.

Norlin & Partners stöttar och hjälper organisationer, grupper och individer att utvecklas med syfte att förändra, förbättra, effektivisera och uppnå ett bättre resultat. Genom att stödja chefer och medarbetare att frigöra sin fulla potential uppnår hela företaget ett förbättrat resultat. Norlin & Partners har gedigen kunskap och erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskap.

Läs mer om Norlin o Partners på deras webb.

Regionala samarbetspartners och andra inom vårt nätverk