Y!ES - Young Innovative Entrepreneurs

Y!ES är en advisory board som på uppdrag av Movexum jobbar nära vår verksamhet med syfte att vidareutveckla och skapa bättre förutsättningar för oss att nå Gävleborgs unga entreprenörer.

Utöver funktionen som en rådgivande enhet jobbar Y!ES aktivt med att genom nätverk, ambassadörer och fysiska träffar bygga relationer till Gävleborgs nuvarande och framtida företagare.

Det är vi som är Y!ES

Y!ES består av fem fasta ledamöter under ledning av Axel Wiman. Utöver de fasta ledamöterna som deltar i varje möte, kommer 1-2 nya personer i åldersgruppen 18-34 år att bjudas in att delta på specifika möten. Vill du vara med? Hör av dig till Axel!

Axel Wiman

Ordförande

Para kreativitet med affärstänk och toppa det med ett stort nätverk så har du Axel. Han har en kandidatexamen i företagsekonomi och marknadsföring, ett gäng egna verksamheter i bagaget och en entreprenörsuppväxt där det snackats målbilder redan vid frukostbordet. Han jobbar idag som projektledare och producent på event- och kommunikationsbyrån Brinc och driver utöver det ett eget bolag.

Skills

Strategisk

92%

Upplevelsebaserad kommunikation

96%

Kittlig

100%

Linnea Larsson

Ledamot

Positivitet, målmedvetenhet och drivkraft är ord som beskriver Linnea. Hon fick tidigt i sin karriär rollen som butikschef där hon med sin energi snabbt nådde goda resultat.Hennes entreprenörslust och vilja att utveckla andra ledde henne senare till UF Gävleborg där hon idag jobbar som projektledare.

Skills

Entreprenörskap

88%

Inspiratör

98%

Livsnjutare

100%

Emil Sjöström

Ledamot

Emil har drivit bolag sedan han var 19 och har ett gäng egna verksamheter i bagaget. Ett starkt sinne för utveckling, företagande och varumärken.Emil har en entreprenörsuppväxt och har drivit flera verksamheter i olika branscher. Webbdesign, digital produktion och marknadsföring är några områden där han har stora kunskaper. Emil jobbar idag som E-Commerce Manager.

Skills

Ehandel

98%

Digital marknadsföring

92%

Sportfåne

100%

Sanna Marklund

Ledamot

Sanna är en utåtriktad person med en hög ambitionsnivå.  Efter att ha bott utomlands och provat ett flertal yrken besitter hon en bred palett av erfarenheter och insikter.Nytagen examen inom Project Management från TEC i Stockholm. Jobbar idag som produktionsledare på PS Communication.

Skills

Varumärkesupplevelse

920%

Problemlösare

97%

Sötsugen

100%

Gusav Wiman

Ledamot

För Gustav är ingenting omöjligt och han tar sig snabbt framåt med sin drivkraft och sociala förmåga. Han har bott i bland annat USA och på Nya Zeeland där han snabbt fick stort förtroende och har drivit flera butiker som butikschef. En entreprenörsuppväxt, utbildad inom media och kommunikation och jobbar idag som marknadschef.

Skills

Digital marknadsföring

90%

Kreativ

98%

Längd

100%

Rebecca Rydberg

Ledamot

Rebecca har en stark förmåga att planera och nå mål. Erfarenheter som projektledare och uppväxt i en företagande familj. Rebecca har ett stort kontaktnät och har viktiga erfarenheter från studentlivet såväl som från arbetslivet med sin chefsroll.

Skills

Målmedveten

100%

Marknadskommunikation inom sociala medier

80%

Ödmjukt kontrollfreak

99%