Rebecca Rydberg

Rebecca har en stark förmåga att planera och nå mål. Erfarenheter som projektledare och uppväxt i en företagande familj. Rebecca har ett stort kontaktnät och har viktiga erfarenheter från studentlivet såväl som från arbetslivet med sin chefsroll.

Gusav Wiman

För Gustav är ingenting omöjligt och han tar sig snabbt framåt med sin drivkraft och sociala förmåga. Han har bott i bland annat USA och på Nya Zeeland där han snabbt fick stort förtroende och har drivit flera butiker som butikschef. En entreprenörsuppväxt, utbildad inom media och kommunikation och jobbar idag som marknadschef.

Sanna Marklund

Sanna är en utåtriktad person med en hög ambitionsnivå.  Efter att ha bott utomlands och provat ett flertal yrken besitter hon en bred palett av erfarenheter och insikter. Nytagen examen inom Project Management från TEC i Stockholm. Jobbar idag som produktionsledare på PS Communication.

Emil Sjöström

Emil har drivit bolag sedan han var 19 och har ett gäng egna verksamheter i bagaget. Ett starkt sinne för utveckling, företagande och varumärken.Emil har en entreprenörsuppväxt och har drivit flera verksamheter i olika branscher. Webbdesign, digital produktion och marknadsföring är några områden där han har stora kunskaper. Emil jobbar idag som E-Commerce Manager.

Linnea Larsson

Positivitet, målmedvetenhet och drivkraft är ord som beskriver Linnea. Hon fick tidigt i sin karriär rollen som butikschef där hon med sin energi snabbt nådde goda resultat.Hennes entreprenörslust och vilja att utveckla andra ledde henne senare till UF Gävleborg där hon idag jobbar som projektledare.

Axel Wiman

Para kreativitet med affärstänk och toppa det med ett stort nätverk så har du Axel. Han har en kandidatexamen i företagsekonomi och marknadsföring, ett gäng egna verksamheter i bagaget och en entreprenörsuppväxt där det snackats målbilder redan vid frukostbordet. Han jobbar idag som projektledare och producent på event- och kommunikationsbyrån Brinc och driver utöver det […]