Educonvert bygger ett skräddarsytt CRM- och leadmanagement verktyg (med AI-stöd) för utbildningsföretag och hjälper de att effektivera sina administrationsprocesser och få stenkoll på ROI:n på sina marknadsföringskostnader. Bolaget är grundat och ägs av Ingmar Bertram, Renato Golia, Karolin Voss.

Besök Educonverts hemsida eller connecta via Linkedin. 

Erbjuder. världens bästa tjänst för felanmälan via QR-koder. Bolaget är grundat och ägs av Richard Häll, Stefan Hvalgren och Jakob Hedman.

Digitala tjänster och processer

Insyn och förståelse i dina molnlösningar för ökad leveranskvalitet.

Grundare

Mattias Lögdberg

Ägare

Mattias Lögdberg

Utvecklar system som tolkar och förstår CAD-filer. Grundat och ägs av Axel Skyttner, Måns Thulin, Kristofer Skyttner.

Objectide is a platform for rapid development of web-based digital solutions. Objectide employs a no-code first approach, and the platform can be extended as needed to implement any functionality. The platform comes with essentials building blocks which can be reused, or new building blocks can be created. The marketplace enables exchanging these building blocks to support no-code development for any use cases. Founded and owned by .Joby Joseph.

Allt du behöver i en länk! Digito ger dig frihet att samla alla dina sociala kanaler på en samlad plattform, eller varför inte använda det som ett visitkort! Med Digito vill vi ge företagare och andra kreatörer möjligheten att hantera och dela sina sociala kanaler under en samlad plattform. en plattform som varken intränger på miljön eller går att slänga i en papperskorg. Bolaget är grundat och ägs av Hille Tehini och Rasta Faradji.

Reflectus hjälper företag och organisationer att driva projekt på ett professionellt sätt med hjälp av Anido, ett webbaserat projektstyrningsverktyg.

Proelec är specialister på små smarta och energisnåla datorlösningar för industriella applikationer som anpassas efter kundens behov.

Förverkligar tanken på att bo och leva tryggt i takt med åldrandet. Detta gör vi med egenutvecklade verksamhets- och IT-system.