Vårt mission är att förbättra upplevelsen för hemarbetare. Våra möbler handlar inte bara om stil; det är en sömlös blandning av estetik och ergonomi – en stil som vi kallar ”casual formal”. Våra möbler fungerar som aktiva arbetspartners under kontorstid, men smälter sömlöst in i ditt hem när arbetsdagen är över. Bolaget är grundat och ägs av Evelina Thuresson och Andreas Berggren.

HR Hackarna är ett svenskt techbolag som utvecklar en HR-tjänst som främjar transparens och jämställda arbetsvillkor. Genom att använda teknik och data analyserar de företagens HR-processer för att förbättra arbetsvillkoren för anställda. Målet är att skapa en framtid med mer rättvisa och jämlikhet på arbetsmarknaden. Grundat och ägs av Zara Fröroth.

 

HR Hackarna är ett svenskt techbolag som utvecklar en HR-tjänst som främjar transparens och jämställda arbetsvillkor. Genom att använda teknik och data analyserar de företagens HR-processer för att förbättra arbetsvillkoren för anställda. Målet är att skapa en framtid med mer rättvisa och jämlikhet på arbetsmarknaden.

 

Bolaget är grundat och ägs av Zara Fröroth.

Sveriges första marknadsplats för modest fashion. Grundat och ägs av Fatha Mohamed.

Prenumerationstjänst på kläder, ett Netflix för kläder. Grundat och ägs av Sam och Sara Selman.