NESP är en digital plattform som utformades för idrottare som vill lära sig prestera när mycket står på spel och höja sin lägstanivå. Vi tar ett stort steg mot att göra mental träning praktiskt och underhållande för ambitiösa idrottare. Bolaget är grundat och ägs av Dana Ali. Följ bolaget på deras webb eller via @Idrottspsykologedana på Instagram.

Educonvert bygger ett skräddarsytt CRM- och leadmanagement verktyg (med AI-stöd) för utbildningsföretag och hjälper de att effektivera sina administrationsprocesser och få stenkoll på ROI:n på sina marknadsföringskostnader. Bolaget är grundat och ägs av Ingmar Bertram, Renato Golia, Karolin Voss.

Besök Educonverts hemsida eller connecta via Linkedin. 

Sin Fin utvecklar framtidens alternativ till betong med en produkt som är 100% cirkulär. Grundare och ägare är Peo Larsson.

En patenterad lösning som effektiviserar montering av täckskivor vid takanslutningar av till exempel köksskåp.

 

En av utmaningarna då man ska montera kök, garderober eller andra skåpsinredningar är att det ofta önskas en s.k takanslutning. En takanslutning är en inbyggnad med täckskivor mellan överskåp och tak. Det kan vara trångt och högt upp där takanslutningen skall monteras. Idag finns det ingen standardprodukt som underlättar infästningen och arbetet kan vara tidskrävande. Konstruktur erbjuder ett nytt sätt att fästa takanslutningen.

 

Bolaget är grundat och ägs av Åke Persson.

Wellgo.se är en digital läkarmottagning för medicinsk viktnedgång. Vi använder oss av kliniskt bevisade medicinska metoder som inkluderar livsstilsförändringar och motion, för att hjälpa patienter uppnå och bibehålla en hälsosam vikt.

 

Bolaget är grundat och ägs av Johan och Cecilia Emius.

Effektivisering av användartester med VR/MR. CADcog utvecklar en VR/MR-plattform för att effektivisera användartestning av avancerade produkter. CADcog erbjuder en lösning som effektiviserar användartestning, sparar kostnader genom minskad prototypframställning och minskat materialspill. Dessutom möjliggörs snabbare iterationer vilket resulterar i bättre, och mer användarvänliga, produkter.

 

Bolaget är grundat av Johan Holtby, ägs av Johan Holtby och Ylva Hansdotter.

Climate Champ coachar idrottsrörelsen att agera nyckelspelare i den gröna omställningen. Det gör de genom att skräddarsytt utbilda och coacha ledningen i föreningar och ligaorganisationer på ett inspirerande och forskningsbaserat sätt.

 

Bolaget är grundat och ägs av Malin Rogström och Lisa Wärn.

Innovativa lösningar för enskilda avlopp. Det ska vara rent enkelt! Bolaget är grundat och ägs av Ulrika Munther.

Erbjuder. världens bästa tjänst för felanmälan via QR-koder. Bolaget är grundat och ägs av Richard Häll, Stefan Hvalgren och Jakob Hedman.

Actsport är en digital plattform som hjälper idrottsledare att både enklare och effektivare utveckla idrottare med stöd av idrottspsykologi. Med plattformen samlar ledaren in återkommande mätningar av olika aspekter av idrottarens hälsa, trivsel och prestation. Ledaren får då en god insyn i vilket stöd den enskilda idrottaren behöver och kan även analysera hela träningsgruppen.

Det unika med denna plattform är att den också ger stöd till ledaren och idrottaren i hur mätningarna bör hanteras för att förbättras. Idrottaren får nämligen förslag på aktiviteter från plattformen och finns även möjlighet att skapa idrottsspecifika aktiviteter och utvecklingsmål. Ledaren följer på ett väldigt enkelt, snabbt och lättöverskådligt idrottarens arbete med aktiviteterna och ger feedback på processen. Bolaget är grundat och ägs av Mikael Nilsson.

 

Vårt mission är att förbättra upplevelsen för hemarbetare. Våra möbler handlar inte bara om stil; det är en sömlös blandning av estetik och ergonomi – en stil som vi kallar ”casual formal”. Våra möbler fungerar som aktiva arbetspartners under kontorstid, men smälter sömlöst in i ditt hem när arbetsdagen är över. Bolaget är grundat och ägs av Evelina Thuresson och Andreas Berggren.

HR Hackarna är ett svenskt techbolag som utvecklar en HR-tjänst som främjar transparens och jämställda arbetsvillkor. Genom att använda teknik och data analyserar de företagens HR-processer för att förbättra arbetsvillkoren för anställda. Målet är att skapa en framtid med mer rättvisa och jämlikhet på arbetsmarknaden. Grundat och ägs av Zara Fröroth.