Sin Fin utvecklar framtidens alternativ till betong med en produkt som är 100% cirkulär. Grundare och ägare är Peo Larsson.

En patenterad lösning som effektiviserar montering av täckskivor vid takanslutningar av till exempel köksskåp.

 

En av utmaningarna då man ska montera kök, garderober eller andra skåpsinredningar är att det ofta önskas en s.k takanslutning. En takanslutning är en inbyggnad med täckskivor mellan överskåp och tak. Det kan vara trångt och högt upp där takanslutningen skall monteras. Idag finns det ingen standardprodukt som underlättar infästningen och arbetet kan vara tidskrävande. Konstruktur erbjuder ett nytt sätt att fästa takanslutningen.

 

Bolaget är grundat och ägs av Åke Persson.

Effektivisering av användartester med VR/MR. CADcog utvecklar en VR/MR-plattform för att effektivisera användartestning av avancerade produkter. CADcog erbjuder en lösning som effektiviserar användartestning, sparar kostnader genom minskad prototypframställning och minskat materialspill. Dessutom möjliggörs snabbare iterationer vilket resulterar i bättre, och mer användarvänliga, produkter.

 

Bolaget är grundat av Johan Holtby, ägs av Johan Holtby och Ylva Hansdotter.

Climate Champ coachar idrottsrörelsen att agera nyckelspelare i den gröna omställningen. Det gör de genom att skräddarsytt utbilda och coacha ledningen i föreningar och ligaorganisationer på ett inspirerande och forskningsbaserat sätt.

 

Bolaget är grundat och ägs av Malin Rogström och Lisa Wärn.

Erbjuder. världens bästa tjänst för felanmälan via QR-koder. Bolaget är grundat och ägs av Richard Häll, Stefan Hvalgren och Jakob Hedman.

Ny autonom städmetod med hjälp av nya produkter. Bolaget är grundat och ägs av Håkan Fridström.

Vårt mission är att förbättra upplevelsen för hemarbetare. Våra möbler handlar inte bara om stil; det är en sömlös blandning av estetik och ergonomi – en stil som vi kallar ”casual formal”. Våra möbler fungerar som aktiva arbetspartners under kontorstid, men smälter sömlöst in i ditt hem när arbetsdagen är över. Bolaget är grundat och ägs av Evelina Thuresson och Andreas Berggren.

HR Hackarna är ett svenskt techbolag som utvecklar en HR-tjänst som främjar transparens och jämställda arbetsvillkor. Genom att använda teknik och data analyserar de företagens HR-processer för att förbättra arbetsvillkoren för anställda. Målet är att skapa en framtid med mer rättvisa och jämlikhet på arbetsmarknaden. Grundat och ägs av Zara Fröroth.

 

HR Hackarna är ett svenskt techbolag som utvecklar en HR-tjänst som främjar transparens och jämställda arbetsvillkor. Genom att använda teknik och data analyserar de företagens HR-processer för att förbättra arbetsvillkoren för anställda. Målet är att skapa en framtid med mer rättvisa och jämlikhet på arbetsmarknaden.

 

Bolaget är grundat och ägs av Zara Fröroth.

DealPotential är en ledande onlinemarknad, SaaS och forskningsföretag specialiserat på teknikindustrin. DealPotential förbinder investerare med entreprenörer och grundare från hela världen. Bolaget är grundat och ägs av Daniel Antonsson.

Utvecklar ny och patenterad teknik som effektiviserar framställningen av grön vätgas. Bolaget är grundat och ägs av Mats Nilsson, Anders Mohss och Haim Bear.

En medlemstjänst där småföretagare får jobbet gjort! Bolaget är grundat av Sara Hellberg och ägs av Sara Hellberg, Leif Bäckström, Jenny Ohlsson och Hanna Rudolfsson.