NESP är en digital plattform som utformades för idrottare som vill lära sig prestera när mycket står på spel och höja sin lägstanivå. Vi tar ett stort steg mot att göra mental träning praktiskt och underhållande för ambitiösa idrottare. Bolaget är grundat och ägs av Dana Ali. Följ bolaget på deras webb eller via @Idrottspsykologedana på Instagram.

Educonvert bygger ett skräddarsytt CRM- och leadmanagement verktyg (med AI-stöd) för utbildningsföretag och hjälper de att effektivera sina administrationsprocesser och få stenkoll på ROI:n på sina marknadsföringskostnader. Bolaget är grundat och ägs av Ingmar Bertram, Renato Golia, Karolin Voss.

Besök Educonverts hemsida eller connecta via Linkedin. 

Wellgo.se är en digital läkarmottagning för medicinsk viktnedgång. Vi använder oss av kliniskt bevisade medicinska metoder som inkluderar livsstilsförändringar och motion, för att hjälpa patienter uppnå och bibehålla en hälsosam vikt.

 

Bolaget är grundat och ägs av Johan och Cecilia Emius.

Innovativa lösningar för enskilda avlopp. Det ska vara rent enkelt! Bolaget är grundat och ägs av Ulrika Munther.

Actsport är en digital plattform som hjälper idrottsledare att både enklare och effektivare utveckla idrottare med stöd av idrottspsykologi. Med plattformen samlar ledaren in återkommande mätningar av olika aspekter av idrottarens hälsa, trivsel och prestation. Ledaren får då en god insyn i vilket stöd den enskilda idrottaren behöver och kan även analysera hela träningsgruppen.

Det unika med denna plattform är att den också ger stöd till ledaren och idrottaren i hur mätningarna bör hanteras för att förbättras. Idrottaren får nämligen förslag på aktiviteter från plattformen och finns även möjlighet att skapa idrottsspecifika aktiviteter och utvecklingsmål. Ledaren följer på ett väldigt enkelt, snabbt och lättöverskådligt idrottarens arbete med aktiviteterna och ger feedback på processen. Bolaget är grundat och ägs av Mikael Nilsson.

 

Sisterhood är en molnbaserad app som gör det möjligt för våldsutsatta kvinnor att dokumentera det våld dom upplever på ett säkrare sätt. Likt dagbok kan kvinnor inkludera text, bilder, videor och annat material på ett och samma ställe. Det gör det möjligt för kvinnan att ge en detaljerad bild av våldet som senare kan användas i domstol.

 

Bolaget är grundat och ägs av Angelica Smedberg.

Solask är verksamma inom energibranschen och utvecklar hem- och företagslösningar för energilagring och effektiv energihantering. Solasks affärsidé är att erbjuda hållbara och effektiva energilösningar för både privatpersoner och företag. Genom att tillhandahålla smarta energilagringslösningar i form av hembatterier och system för lagring av energi, vill Solask bidra till en grönare framtid och öka användningen av förnybar energi. Målet är att göra det enkelt och ekonomiskt fördelaktigt för kunderna att producera och använda grönenergi.

 

Bolaget är grundat av Adis Kurtalic, Carl Karlsson, Viktor Prim och ägs av Mjesec AB, Mikrokodia AB, TechUp, Clavis capital Holdings AB.

InstaSport är en digital plattform som erbjuder en innovativ helhetslösning för golfspelare och golftränare. Med vårt bokningssystem, videoanalysverktyg, gruppträningsverktyg och statistik- och träningssystem kan användarna enkelt och effektivt hantera olika typer av träning via en och samma plattform. Vår vision är på sikt att expandera och erbjuda våra tjänster till fler idrotter. I vårt hållbarhetsarbete utgår vi från FN:s hållbarhetsmål 2030. De tre mest relevanta punkterna för vår verksamhet är att främja personlig utveckling på arbetsplatsen, att medvetandegöra kunder och konsumenter, samt att engagera oss i det lokala samhället.

 

Bolaget är grundat och ägs av Jennifer Pierre.

Materialteknik och hållbar produktion

Skräddarsytt mode för en hållbar stil. Tini Garments skapar en ny nisch i modevärlden med en designad kollektion som skräddarsys och anpassas efter kundens behov hos lokala skrädderier. Fokuset ligger på hållbarhet hela vägen. Från material, till produktion – och hela livet ut.

Grundare

Tini Warg och Johanna Mörk

Ägare

Tini Warg, Johanna Mörk, Karolina Israelsson och Matilda Olsson

Intrest är en digital plattform där människor med gemensamma intressen kan mötas för att hitta på aktiviteter. Bolaget är grundat och ägs av Adnan Cejvan.

Sveriges första marknadsplats för modest fashion. Grundat och ägs av Fatha Mohamed.

Allt du behöver i en länk! Digito ger dig frihet att samla alla dina sociala kanaler på en samlad plattform, eller varför inte använda det som ett visitkort! Med Digito vill vi ge företagare och andra kreatörer möjligheten att hantera och dela sina sociala kanaler under en samlad plattform. en plattform som varken intränger på miljön eller går att slänga i en papperskorg. Bolaget är grundat och ägs av Hille Tehini och Rasta Faradji.