Sök
Stäng denna sökruta.

Finansiering

Majoriteten av startups har behov av kapital för att kunna växa.
Hos oss får du tillgång till vårt egna investeringsbolag, affärsutvecklingsscheckar och ett brett nätverk av upparbetade
kontakter med finansiärer för att stötta dig på din finansieringsresa.

Hitta rätt kapital

För bolag antagna till våra inkubator- och acceleratorprogram erbjuder vi ett antal olika möjligheter till finansiering – mer om dessa läser du här.

Väx med hjälp av affärsänglar

 

Tregion Startup Invest är investeringsbolaget som har som målsättning att öka möjligheterna för startups utanför storstadsregionerna att växa med hjälp av externt kapital. Bolaget ägs av privata finansierare och bakom satsningen står vi tillsammans med inkubatorerna Bizmaker och Dalarna Science Park. Endast bolag antagna till respektive organisations inkubatorprogram kan söka finansiering från Tregion. Förutom finansiering får startupsen tillgång till nätverk, kompetensutbyte och matchning gentemot rätt investerare. Antagna inkubatorbolag kan söka medel om 300 000 kronor från Tregion.

 

Tregion Startup Invest

Innovationscheckar 2022-2024

 

Innovationscheckar kan användas för att stärka bolags innovationsförmåga och därmed konkurrenskraft. Upp till takbeloppet finns det möjlighet att kombinera insatser av olika checktyper, till exempel att först nyttja en infrastrukturcheck och därefter en affärsutvecklingscheck såvida de avser samma projekt i företaget. Checkarna har initierats av myndigheten Vinnova för att stärka små- och medelstora företags innovationsförmåga och konkurrenskraft.

 

Innovationscheckar

Affärsutvecklingsstöd via våra program

 

Genom deltagande i Movexums inkubator- och acceleratorprogram har du möjlighet att söka affärsutvecklingscheckar. Affärsutvecklingscheckarna kommer av vår status som excellent inkubator genom Vinnova. Bolag antagna till inkubatorn eller acceleratorn som matchar Vinnovas krav har möjlighet till affärsutvecklingscheckar värde knappt 300 000 kronor per bolag. Områden inom vilka affärsutvecklingscheckar kan sökas är bland andra marknadsverifiering internationellt, konsulttjänster, IP, styrelseutbildning och ekonomi. 

 

Inkubatorprogrammet

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.