Intresseanmälan

Går du och bär på en idé som är för bra för byrålådan?

Behöver du hjälp med att affärsutveckla och kommersialisera din idé? Movexum följer vissa kriterier vad gäller de bolag som vi plockar in. För att vi ska kunna bedöma om Movexum kan hjälpa dig så behöver vi lite information om dig och din idé, oavsett om du är intresserad av vårt utvecklingsprogram Boost Chamber, inkubatorprogrammet eller helt enkelt vill bolla din idé. Kan vi inte hjälpa dig ser vi till att någon av våra partners tar vid eller så slussar vi dig vidare till någon annan innovationsstödjande aktör. Skicka oss en intresseanmälan så återkommer vi till dig. Kanske är det här en början på ett spännande samarbete som utvecklar din idé till ett framgångsrikt företag som skapar tillväxt i vårt län.

Skicka oss en intresseanmälan så återkommer vi till dig!

Då du skickar en intresseanmälan till Movexum registreras dina personuppgifter. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Movexum får samla in, behandla och använda dina personuppgifter. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om att du förstår och godkänner villkoren.

Vi på Movexum har i uppdrag att jobba med innovativa idéer som bidrar till ett hållbart samhälle vilket gör att vi behöver följa vissa kriterier vad gäller de bolag som vi plockar in. Mer om våra antagningskriterier finns att läsa här under rubriken ”Vem kan få hjälp”.