Sök
Stäng denna sökruta.

Är du vår nya affärscoach?

Vår fantastiska affärscoach Gunilla lämnar Gävleborg för Dalarna och nu söker vi någon att ta över efter henne. Rekryteringen sker i samband med Clockwork och du söker tjänsten här.

DINA ARBETSUPPGIFTER

På Movexum jobbar vi med människor som vill kommersialisera innovativa idéer. Till vårt team söker vi nu en affärscoach för genomförande av affärscoaching till de entreprenörer och startups som vänder sig till oss för skräddarsydd affärsutveckling. Ett spännande jobb på en unik arbetsplats där du följer och guidar människor som har olika drivkrafter där alla vill bygga framgångsrika bolag och förverkliga drömmar. Du blir del av ett välfungerande team med höga ambitioner. Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Vi gillar att ses och jobba tillsammans på kontoret och att bidra till en dynamisk miljö ihop med våra startups. Hos oss är det högt i tak med tydliga riktlinjer. Då du som affärscoach kommer att fungera som en ambassadör för vår verksamhet är det viktigt att du delar den värdegrund som ger oss vägledning och stöd i vårt uppdrag att skapa tillväxt i regionen; värdeskapande, inspirerande, vägvisande och utmanande. Är du nyfiken på gemensamma nämnare i det existerande Movexum-teamet (utöver de som faller inom jobbets ramar) kan vi avslöja att hundar, litteratur, Netflix-serier, friluftsliv och träning är ämnen som ofta diskuteras över en fika.

DIN PROFIL

För att passa med uppdraget tror vi att du är en inlyssnande, prestigelös, nyfiken och engagerad person som brinner för att se människor och organisationer växa. Du är affärsorienterad och vi tror att du har en förmåga att möta våra duktiga entreprenörer oavsett var i deras utvecklingsresa de befinner sig. Vi arbetar med bolagen i våra program enligt ett coachande förhållningssätt och det är viktigt att du är bekväm med detta. Du kommer fungera som bollplank, men ibland även som en utmanade och kravställande sparringpartner, allt för att entreprenören och bolaget ska fortsätta att utvecklas framgångsrikt.

Andra egenskaper vi söker hos dig är att du har ett personligt ledarskap med mod och trygghet i din roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva/bygga företag, har haft en ledande roll i en startup eller tidigare jobbat med startups. Erfarenhet av affärer är viktigt, liksom erfarenhet av att driva och dokumentera utvecklingsprocesser. B-körkort är ett krav. Du behöver för tjänsten god språklig och skriftlig förmåga i svenska och engelska. Andra egenskaper vi värdesätter är att du har lätt för att bygga nätverk, gärna tar initiativ, anser att delad framgång är dubbel framgång och att du gillar utmaningar. För att trivas hos oss tror vi också att du kan identifiera dig med klyschan ”laget före jaget” och att du delar vår inställning att det ska vara kul att gå till jobbet.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning med placering Gävle. Tillträde och lön enligt överenskommelse. I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork rekrytering och har du frågor eller funderingar kontakta rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på [email protected] eller på 073-351 27 31. 

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.