Arrtodo ingår avtal med Axiell

Arrtodo, som utvecklat internetbokhandel Abibo som riktar sig till läsvaga, har ingått ett avtal med Axiell, en av Sveriges största distributörer av e-böcker.
anna på arrtodo

Hej Anna! Du har precis ingått ett avtal med Axiell. Grattis! Vilka är de och vad innebär avtalet för dig?
– Tack! Ja det känns bra. Axiell är en av Sveriges största distributörer av e-böcker. Avtalet innebär att jag nu rent tekniskt har tillgång till deras katalog med ett brett utbud av genres och titlar.
Din tjänst Abibo, en internetbokhandel som erbjuder individanpassning av befintliga böcker på marknaden, är i skrivande stund under utveckling men lanseringen av Abibo version 1 beräknas ske i juni.  Hur känns det att något som du jobbat så länge med är på väg att rullas ut, ”på riktigt”? 
– Vid det här laget har jag blivit ganska luttrad och jag tänker inte ta ut något i förskott. Det är så mycket att stå i hela tiden så jag har nog lite svårt att njuta av stunden. Men lansering av första versionen av Abibo är verkligen en milstolpe som jag ska försöka njuta av när vi väl kommit dit.
Vad i din resa och utvecklandet av din idé tycker du varit svårast hittills?
– Att acceptera att allt kostar så mycket att genomföra i både tid och pengar. Varje utvecklingssteg av Abibo har krävt en hel del finansiering samtidigt som bolaget inte har några intäkter, eftersom tjänsten inte är tillräckligt utvecklad för att ligga ute på marknaden … ett moment 22 helt enkelt. Så det krävs en enorm uthållighet för att inte ge upp efter vägen.
Vad händer härnäst, dvs efter lanseringen av version 1?
– Samma som innan. Fixa och trixa med tid och pengar för att fortsätta utveckla Abibo mot version 2. Den stora skillnaden är att vi efter lansering kan få direkt feedback från våra första kunder som på ett mer konkret sätt kan vara med och påverka utvecklingsprocessen. Och DET ser jag fram emot!

Fler nyheter

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev