Banbrytande investeringsplattform lanseras idag av DealPotential

AktuelltdealpotentialNyheter
Bild till artikeln
15 mars 2023

Efter två års intensivt utvecklade lanserar idag DealPotential sin disruptiva och banbrytande plattform; ”DealPotential for Investors”. Plattformen kommer att erbjuda insikter i det globala investeringslandskapet, en rad verktyg och resurser för att hjälpa investerare att identifiera potentiella investeringar och hålla sig uppdaterade om de senaste marknadstrenderna.

Daniel Antonsson, VD och grundare av DealPotential som med sin unika plattform förser investerare med sofistikerade dataanalyser.

Under två år har utvecklingen av DealPotential for Investors pågått och en viktig milstolpe i bolagets historia är nu nådd. Plattformen ”DealPotential for Investors” förser investerare med sofistikerade dataanalyser genom att använda avancerad teknik och artificiell intelligens. Detta resulterar i skräddarsydda investeringsmöjligheter som är anpassade till varje investerares unika behov och preferenser.

– Vi är otroligt glada över att lansera plattformen och ge investerare unik tillgång till privat data och insikter”, säger Daniel Antonsson, grundare och VD för DealPotential. Vi anser att varje investerare förtjänar tillgång till kvalificerade analyser, för att kunna fatta de bästa besluten, och vår plattform levererar just det.

Plattformens funktioner omfattar bland annat följande:

Marknadsdata, Företagsdata, Investeringsdata och avancerade screeningverktyg som möjliggör för investerare att filtrera bland miljontals datapunkter för att hitta de mest lovande investeringsmöjligheterna, realtids marknadsdata och nyhetsuppdateringar för att hjälpa investerare att ligga steget före. Plattformen är utformad för att analysera den privata marknaden och för investerare på alla nivåer, från enskilda investerare till stora institutionella investerare. 

För mer info: www.dealpotential.com

Kontaktperson: Daniel Antonsson, daniel@dealpotential.com

Telefon:

 +46 (0)10 641 01 50

E-post: 

info@dealpotential.com