Sök
Stäng denna sökruta.

Booiq tjänstefierar sin teknik

Ett av de fem svenska bolagen som deltar i den första omgången av Northbound Scaleups är Gävle-bolaget Booiq. Med kommersiella fastighetsbolag som kunder arbetar de bland annat tillsammans med några av Sveriges största fastighetsförvaltare. I september implementerar Castellum Booiqs senaste tjänst Booiq Försäljning.

Emil Söhr, Booiqs VD berättar:

– Inom fastighetsbranschen är idag kassaflöde prio ett och trumfar nu även finansiering. Fokus på att driva intäkter och att utmana tidigare arbetssätt för att driva intäkter har blivit en strategisk fråga på ledningsnivå.En huvudutmaning är att uthyrning av lokaler och uppsökande B2B-försäljning är två helt olika saker. Det innebär att nya arbetssätt eller förändrade arbetssätt medför förändring och förändringsledning för våra kunder. Förändring är jobbigt och det tar tid.

Booiq försäljning är vår första tjänstefiering av vår unika teknik för att tolka och förstå platser. Trots att Booiq försäljning bara har funnits på marknaden i knappt ett halvår så erbjuder vi redan nu våra kunder en pilottjänst för chefsstöd – att stötta och följa försäljning och att hålla koll på sin marknad i annonser, bearbetning osv.

– Till det så sjösätter vi under sommaren utvecklingen av Booiq förvaltning som jobbar mot de första tidiga beställningarna i form av exakt samma affärslogik men mot en delvis annan målgrupp. Hur förvaltare, fastighetschefer och de faktiskt operativt ansvariga för fastighetsaffären även de ska möjliggöras för att träffa fler både nya och befintliga kunder.

Fler nyheter

Enava tillbaka i inkubatorn

Genom att bland annat digitalisera de processer som krävs för enskilt avlopp vill Enava erbjuda rent vatten samt fungerande sanitet till alla boende i Sverige.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.