Boosten avslutad

Boost Chamberinnovation
Bild till artikeln
18 april 2017

Tolv idébärare/företag var samlade på Kungsholmen
Den 10-12 april, pågick årets första Boost Chamber. Precis som i mars 2016 var Segersta och ön Kungsholmen i Ljusnan platsen för evenemanget som arrangerades av Movexum och Propell i Hudiksvall. Tolv företag/idébärare var på plats för att gnuggas och arbeta med Canvas affärsmodell, denna gång var Hälsingland något mer representerat är Gästrikland. ”Boosten” som pågick i två dygn följs av åtta återsamlingar under våren och en avslutande pitch i mitten av juni.
– Det blir också en hel del egenarbete för deltagarna. Ska de ha riktig nytta bör de säkert lägga ned tid motsvarande en dag i veckan, säger Ivar Renngård, affärscoach, Movexum.
De som leder dagarna på Kungsholmen är Maja Swenson, Sofia Pettersson och Martin Askne från Propell samt Pär Hedblom och Ivar Renngård från Movexum.
– Vi är beredda att köra tre sådana här Boost Chambers per år, säger Martin Askne. Själva Boosten skulle vi kunna köra betydligt fler gånger, men vi i Propell och Movexum måste också ha resurser att ta hand om företagen efteråt. Det är då det verkliga jobbet sätter in, både för oss coacher och entreprenörerna själva.