Business as usual – nästan!

Av respekt och hänsyn till regeringens uppmaning om att vi i samhället nu behöver hjälpas åt för att minska och förhindra smittspridningen av Corona-viruset ställer vi på Movexum om till en digital verksamhet.

Det innebär att vi tillsvidare:

  • Jobbar hemifrån
  • Genomför våra möten och aktiviteter digitalt
  • Undviker att resa, såväl in- som utrikes
  • Flyttar fram datum för aktiviteter och arrangemang som inte kan genomföras på distans
  • Stänger möjligheten att jobba från vårt kontor eller hålla möten hos oss

Vi vill dock vara tydliga med att vår verksamhet fortfarande är up and running och att vi fortsatt kommer att stötta och coacha våra bolag och entreprenörer efter bästa möjliga förmåga. ???? Vårt uppdrag är, om möjligt ännu mer prioriterat, att stötta och coacha tidiga bolag och entreprenörer att ta sig till marknaden och bli stabila växande företag! Vi välkomnar som vanligt både de som vi redan arbetar med och nya idéer/människor.

Beslutet gäller tillsvidare och kan komma att ändras med kort varsel. Ta hand om varandra!

Uppdaterad 2020-03-17
Ulrika Malmqvist, VD på Movexum tillsammans med Movexum-teamet

Fler nyheter

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev