Business as usual – nästan!

Av respekt och hänsyn till regeringens uppmaning om att vi i samhället nu behöver hjälpas åt för att minska och förhindra smittspridningen av Corona-viruset ställer vi på Movexum om till en digital verksamhet.

Det innebär att vi tillsvidare:

  • Jobbar hemifrån
  • Genomför våra möten och aktiviteter digitalt
  • Undviker att resa, såväl in- som utrikes
  • Flyttar fram datum för aktiviteter och arrangemang som inte kan genomföras på distans
  • Stänger möjligheten att jobba från vårt kontor eller hålla möten hos oss

Vi vill dock vara tydliga med att vår verksamhet fortfarande är up and running och att vi fortsatt kommer att stötta och coacha våra bolag och entreprenörer efter bästa möjliga förmåga. ???? Vårt uppdrag är, om möjligt ännu mer prioriterat, att stötta och coacha tidiga bolag och entreprenörer att ta sig till marknaden och bli stabila växande företag! Vi välkomnar som vanligt både de som vi redan arbetar med och nya idéer/människor.

Beslutet gäller tillsvidare och kan komma att ändras med kort varsel. Ta hand om varandra!

Uppdaterad 2020-03-17
Ulrika Malmqvist, VD på Movexum tillsammans med Movexum-teamet

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.