En framgångsrik entreprenörsresa fortsätter!

AktuelltBolag berättarjanjooStartups>Alumni
Bild till artikeln
3 februari 2023

Vi bevakar bolag vi haft förmånen att arbeta med och i veckan nåddes vi av nyheten att grundarna bakom Janjoo startar ett nytt bolag.

2016 startade Andreas Wikholm och Johannes Eriksson bolaget Janjoo med målsättningen att digitalisera och effektivisera processer inom energibranschen. Bland annat innovationsutvecklade de sin tjänst Informera i vårt inkubatorprogram.

Under 2016 – 2019 levererade Janjoo ett flertal framgångsrika produkter och tjänster till marknaden som hjälpte ett stort antal företag inom energi, renhållning, vatten och fastighet med digitalisering och effektivisering.

2019 förvärvades delar av verksamheten av Lime Technologies och åren därefter förvärvades det i sin helhet. De tjänster Janjoo utvecklade lever vidare, men under nya namn och nu i Limes regi, och används idag av hundratals kunder runt om i Sverige och Europa.

Nu startar Andreas tillsammans med Johannes upp ett nytt bolag och är redo för nya utmaningar inom digitalisering, produkt- och verksamhetsutveckling. Parallellt jobbar de vidare med ett annat bolag de grundat tillsammans; Fartygskollen. Vi ser fram emot att få följa deras nya resa.