En framgångsrik entreprenörsresa fortsätter!

Vi bevakar bolag vi haft förmånen att arbeta med och i veckan nåddes vi av nyheten att grundarna bakom Janjoo startar ett nytt bolag.

2016 startade Andreas Wikholm och Johannes Eriksson bolaget Janjoo med målsättningen att digitalisera och effektivisera processer inom energibranschen. Bland annat innovationsutvecklade de sin tjänst Informera i vårt inkubatorprogram.

Under 2016 – 2019 levererade Janjoo ett flertal framgångsrika produkter och tjänster till marknaden som hjälpte ett stort antal företag inom energi, renhållning, vatten och fastighet med digitalisering och effektivisering.

2019 förvärvades delar av verksamheten av Lime Technologies och åren därefter förvärvades det i sin helhet. De tjänster Janjoo utvecklade lever vidare, men under nya namn och nu i Limes regi, och används idag av hundratals kunder runt om i Sverige och Europa.

Nu startar Andreas tillsammans med Johannes upp ett nytt bolag och är redo för nya utmaningar inom digitalisering, produkt- och verksamhetsutveckling. Parallellt jobbar de vidare med ett annat bolag de grundat tillsammans; Fartygskollen. Vi ser fram emot att få följa deras nya resa.

Fler nyheter

Banbrytande investeringsplattform lanseras idag av DealPotential

Efter två års intensivt utvecklade lanserar idag DealPotential sin disruptiva och banbrytande plattform; ”DealPotential for Investors”. Plattformen kommer att erbjuda insikter i det globala investeringslandskapet, en rad verktyg och resurser för att hjälpa investerare att identifiera potentiella investeringar och hålla sig uppdaterade om de senaste marknadstrenderna.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.