Ett avgörande stöd, nätverk och vägledning – så sammanfattar tre bolag sitt samarbete med oss i en intervju av Region Gävleborg

AktuelltBolag berättarCADcogNyheterSisterhoodSolask
Bild till artikeln
12 mars 2024

 

Solask, Sisterhood och CadCog listades nyligen av Breakit som några av Sveriges hetaste startupbolag. Nu intervjuas grundarna av regionen där de inte bara berättar om sina innovativa bolag utan även om stödet de fått av oss.

Några av kommentarerna lyder;

”Från Movexum har jag fått ovärderligt stöd och vägledning genom nästan hela Sisterhoods uppstartsresa. Allt från praktisk rådgivning, affärsutvecklingstips till att hjälpa mig att knyta nya kontakter och bygga upp mitt nätverk.” Angelica Smedberg, grundare Sisterhood.

”Stödet från Movexum har varit avgörande för vår utveckling. I perioder av intensivt arbete med vår produkt har det varit lätt att förlora perspektivet på de framsteg man gör, eller ännu värre, förlora fokus på affärsmöjligheterna och kundnyttan.” Viktor Prim, grundare och VD Solask.

”Movexum har öppnat dörrar till värdefulla nätverk och resurser, bland annat är det är tack vare kontakter inom Movexumnätverket som vi två grundare hittade varandra. Vi har fått fantastiskt affärsstöd och coaching av teamet på Movexum.” Ylva Hansdotter, medgrundare CadCog.

Hela artikeln finns att läsa på Region Gävleborgs hemsida.