Framåt – vi flyttar och utvecklar erbjudandet!

Movexum har tecknat avtal med Diös om att flytta verksamheten till det s k Å-huset på Södra Kungsgatan 1. Flytten sker i juni 2023.

Anledningen är att verksamheten utökats och att Å-huset innebär möjligheter till större flexibilitet när både medarbetare, partners och startups i större grad vistas i Movexums lokaler.

För att kapa toppar i beläggning, ha större serviceutbud för genomförande av event och finnas nära en myllrande community av entreprenörer blir lokaliseringen i nära av partnern Dospace strategiskt bra.

– Detta är helt i linje med Movexums strategi och uppdrag att stötta innovativa startups med en fortsatt hög utvecklingstakt. På detta vis kan vi fortsätta växa verksamheten på ett hållbart sätt och samtidigt öka möjligheten för startups att träffa andra i liknande situation och till utökad samverkan med våra partners, berättar Ulrika Malmqvist, VD på Movexum.

Även DIÖS har kommunicerat nyheten – läs pressreleasen här.

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.