Fyra av våra inkubatorbolag inbjudna till Prins Daniels entreprenörsdag på Gävle Slott

Lovisa Of Sweden, Blixtin, Abibo.se och Proxytech är bland de 40 unga entreprenörer runt om i regionen som imorgon bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag på Gävle Slott.
Runt 40 unga entreprenörer runt om i regionen har bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag i Gävle. Entreprenörsdagen arrangeras i samarbete med Länsstyrelsen Gävleborg med syfte att diskutera entreprenörskapets möjligheter och utmaningar, utbyta erfarenheter samt skapa inspiration och etablera nätverk. På plats finns även organisationer som arbetar med entreprenörskap i region Gävleborg, bl. a Svenskt Näringsliv, Movexum och Företagarna.
Dagen börjar med scenintervjuer där entreprenörerna Martin Lorentzon Spotify, Sara Wimmercranz, Backing Minds, Ashkan Pouya, Serendipity och Jessica Löfström, ExpanderaMera delar med sig av sina erfarenheter av att driva företag.
Därefter hålls rundabordssamtal i mindre grupper där deltagarna får diskutera sina frågeställningar och företagsutmaningar med deltagarna från Prins Daniels Fellowship.
lovisa, jonas, anna och hampus

Fler nyheter

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev