Fyra av våra inkubatorbolag inbjudna till Prins Daniels entreprenörsdag på Gävle Slott

Lovisa Of Sweden, Blixtin, Abibo.se och Proxytech är bland de 40 unga entreprenörer runt om i regionen som imorgon bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag på Gävle Slott.
Runt 40 unga entreprenörer runt om i regionen har bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag i Gävle. Entreprenörsdagen arrangeras i samarbete med Länsstyrelsen Gävleborg med syfte att diskutera entreprenörskapets möjligheter och utmaningar, utbyta erfarenheter samt skapa inspiration och etablera nätverk. På plats finns även organisationer som arbetar med entreprenörskap i region Gävleborg, bl. a Svenskt Näringsliv, Movexum och Företagarna.
Dagen börjar med scenintervjuer där entreprenörerna Martin Lorentzon Spotify, Sara Wimmercranz, Backing Minds, Ashkan Pouya, Serendipity och Jessica Löfström, ExpanderaMera delar med sig av sina erfarenheter av att driva företag.
Därefter hålls rundabordssamtal i mindre grupper där deltagarna får diskutera sina frågeställningar och företagsutmaningar med deltagarna från Prins Daniels Fellowship.
lovisa, jonas, anna och hampus

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.