Fyra av våra inkubatorbolag inbjudna till Prins Daniels entreprenörsdag på Gävle Slott

abibobokaderolovisa of swedenNyheterproxytech
Bild till artikeln
5 december 2018

Lovisa Of Sweden, Blixtin, Abibo.se och Proxytech är bland de 40 unga entreprenörer runt om i regionen som imorgon bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag på Gävle Slott.
Runt 40 unga entreprenörer runt om i regionen har bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag i Gävle. Entreprenörsdagen arrangeras i samarbete med Länsstyrelsen Gävleborg med syfte att diskutera entreprenörskapets möjligheter och utmaningar, utbyta erfarenheter samt skapa inspiration och etablera nätverk. På plats finns även organisationer som arbetar med entreprenörskap i region Gävleborg, bl. a Svenskt Näringsliv, Movexum och Företagarna.
Dagen börjar med scenintervjuer där entreprenörerna Martin Lorentzon Spotify, Sara Wimmercranz, Backing Minds, Ashkan Pouya, Serendipity och Jessica Löfström, ExpanderaMera delar med sig av sina erfarenheter av att driva företag.
Därefter hålls rundabordssamtal i mindre grupper där deltagarna får diskutera sina frågeställningar och företagsutmaningar med deltagarna från Prins Daniels Fellowship.
lovisa, jonas, anna och hampus