Gävleföretaget Incoax Networks har vuxit ur sina lokaler och tagit hem en stororder.

Gävleföretaget Incoax Networks har vuxit ur sina lokaler och tagit hem en stororder.
Precis före sommaren lämnade bolaget 170 kvm i industriområdet Näringen i Gävle och flyttade till Sörby Urfjäll i Gävle och 700 kvadratmeter.  I samma veva stod det klart att bolaget lyckats plocka hem en stor order, deras teknik och system ska levereras till en av nordens större hotellkedjor.
–  Inledningsvis var siktet inställt på den svenska marknaden, men nu siktar vi betydligt bredare. Våra främsta exportmarknader är nu Europa, Amerika och Asien, i nämnd ordning, betonar Thomas Svensson, vd, InCoax Networks.
Incoax lämnade Movexum och blev sk alumnibolag 2013, då med åtta anställda, idag är man sjutton personer, inklusive inhyrda konsulter.
Med sin teknik vänder sig InCoax till b.la. operatörer, fastighetsägare, hotell och sjöfartsindustrin. Gemensamma nämnare är befintliga koaxialkabelnät och behov av kraftfull förstärkning av bandbredden för all typ av internettrafik utan att påverka existerande TV-signaler.

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.