Sök
Stäng denna sökruta.

Hallå där, Dan!

Höstens omgång av vårt utvecklingsprogram Boost Chamber är igång och det är som vanligt ett härligt gäng som deltar! För dig som är nyfiken på vilka deltagarna är kommer de under kommande veckor att presentera sig själva – först ut är Dan Magnusson!

Hej Dan, vem är du?

– Jag är en senior generalist inom kommunikation, digitalisering och ledarskap som lägger mycket möda och energi på att kunna vara verksam i ytterligare några decennier framöver.

Vad är det för idé du ska testa och vässa?

– Jag har länge haft funderingar kring digital kommunikation, interaktion och relationer och hur man värnar om dessa på ett enkelt och tryggt sätt, utan teknikångest. Digitala kontakter har blivit än mer angeläget i en tid när vi dragit ned på våra sociala kontakter irl.

Vad hoppas du vårt utvecklingsprogram ska ge dig

– Framförallt, att jag vill ha både stöd och fler metoder för att prova mina idéer på en bredare målgrupp. Ett ärligt bollplank byggt på andra deltagare, affärsutvecklare och nätverk.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.