Hallå där, Dan!

Höstens omgång av vårt utvecklingsprogram Boost Chamber är igång och det är som vanligt ett härligt gäng som deltar! För dig som är nyfiken på vilka deltagarna är kommer de under kommande veckor att presentera sig själva – först ut är Dan Magnusson!

Hej Dan, vem är du?

– Jag är en senior generalist inom kommunikation, digitalisering och ledarskap som lägger mycket möda och energi på att kunna vara verksam i ytterligare några decennier framöver.

Vad är det för idé du ska testa och vässa?

– Jag har länge haft funderingar kring digital kommunikation, interaktion och relationer och hur man värnar om dessa på ett enkelt och tryggt sätt, utan teknikångest. Digitala kontakter har blivit än mer angeläget i en tid när vi dragit ned på våra sociala kontakter irl.

Vad hoppas du vårt utvecklingsprogram ska ge dig

– Framförallt, att jag vill ha både stöd och fler metoder för att prova mina idéer på en bredare målgrupp. Ett ärligt bollplank byggt på andra deltagare, affärsutvecklare och nätverk.

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.