Hallå där, Dan!

Höstens omgång av vårt utvecklingsprogram Boost Chamber är igång och det är som vanligt ett härligt gäng som deltar! För dig som är nyfiken på vilka deltagarna är kommer de under kommande veckor att presentera sig själva – först ut är Dan Magnusson!

Hej Dan, vem är du?

– Jag är en senior generalist inom kommunikation, digitalisering och ledarskap som lägger mycket möda och energi på att kunna vara verksam i ytterligare några decennier framöver.

Vad är det för idé du ska testa och vässa?

– Jag har länge haft funderingar kring digital kommunikation, interaktion och relationer och hur man värnar om dessa på ett enkelt och tryggt sätt, utan teknikångest. Digitala kontakter har blivit än mer angeläget i en tid när vi dragit ned på våra sociala kontakter irl.

Vad hoppas du vårt utvecklingsprogram ska ge dig

– Framförallt, att jag vill ha både stöd och fler metoder för att prova mina idéer på en bredare målgrupp. Ett ärligt bollplank byggt på andra deltagare, affärsutvecklare och nätverk.

Fler nyheter

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev