Hallå där, Mattias och Mikael!

Vilka är ni?

– Vi är Mattias Persson och Mikael Engblom, två nyligen utexaminerade industridesigners från Högskolan i Gävle.

Vad är det för idé ni ska testa och vässa i vårt utvecklingsprogram Boost Chamber?

– Vår idé är en uteleksak som ska aktivera inaktiva barn samtidigt som den ska utveckla de kognitiva och fysiska egenskaperna. Självklart ska den utöver detta också underhålla barnen och bjuda in till aktiv lek. Vi har valt att rikta produkten mot låg- och mellanstadieskolor och är just nu i processen att utforska hur utemiljön på skolorna ser ut och vilka behov som finns.

Vad hoppas ni att deltagande i Boost Chamber ska ge er?

– Vi hoppas att det här ska ge oss en möjlighet att genom en strukturerad och välbeprövad metod testa vår idé. Samtidigt ser vi det även som en stor personlig utveckling där vi får en möjlighet att knyta kontakter och snabbt komma ut i verkligheten efter några år på Högskolan.

Nästa vecka berättar Khim Andersson om sin idé.

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.