Hallå där, Mattias och Mikael!

Vilka är ni?

– Vi är Mattias Persson och Mikael Engblom, två nyligen utexaminerade industridesigners från Högskolan i Gävle.

Vad är det för idé ni ska testa och vässa i vårt utvecklingsprogram Boost Chamber?

– Vår idé är en uteleksak som ska aktivera inaktiva barn samtidigt som den ska utveckla de kognitiva och fysiska egenskaperna. Självklart ska den utöver detta också underhålla barnen och bjuda in till aktiv lek. Vi har valt att rikta produkten mot låg- och mellanstadieskolor och är just nu i processen att utforska hur utemiljön på skolorna ser ut och vilka behov som finns.

Vad hoppas ni att deltagande i Boost Chamber ska ge er?

– Vi hoppas att det här ska ge oss en möjlighet att genom en strukturerad och välbeprövad metod testa vår idé. Samtidigt ser vi det även som en stor personlig utveckling där vi får en möjlighet att knyta kontakter och snabbt komma ut i verkligheten efter några år på Högskolan.

Nästa vecka berättar Khim Andersson om sin idé.

Fler nyheter

Banbrytande investeringsplattform lanseras idag av DealPotential

Efter två års intensivt utvecklade lanserar idag DealPotential sin disruptiva och banbrytande plattform; ”DealPotential for Investors”. Plattformen kommer att erbjuda insikter i det globala investeringslandskapet, en rad verktyg och resurser för att hjälpa investerare att identifiera potentiella investeringar och hålla sig uppdaterade om de senaste marknadstrenderna.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.