Sök
Stäng denna sökruta.

Höstens omgång av Boost Chamber är igång!

För två veckor sedan drog den efterlängtade omgången av vårt utvecklingsprogram Boost Chamber igång. Under tio veckor kommer årets deltagare att tillsammans och med stöttning av Movexums affärscoacher att få testa sina idéer, identifiera sina kunder och verifiera sin idés marknadspotential. Kort sagt ta de första stegen mot att gå från idé till företag. Åtta idéer drivna av sammanlagt tio idébärare kommer att genomföra programmet som vi också brukar beskriva som en entreprenöriell utbildning där en får chans att testa sig själv i rollen som entreprenör. Under programmets gång kommer du att få möta deltagarna och lära känna dem lite bättre – vi startar nästa vecka med Maria Engblom så håll utkik i våra digitala kanaler.

Årets deltagare är (från vänster och uppifrån): Sebastian Sandlund, Kevin Persson, Noah Enberg, Dylan Koyi, Henrik Blomkvist, Anders Holmberg, Fatha Mohamed, Maria Engblom, Mattias Holmberg och Joby Joseph.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.