Höstens omgång av Boost Chamber är igång!

För två veckor sedan drog den efterlängtade omgången av vårt utvecklingsprogram Boost Chamber igång. Under tio veckor kommer årets deltagare att tillsammans och med stöttning av Movexums affärscoacher att få testa sina idéer, identifiera sina kunder och verifiera sin idés marknadspotential. Kort sagt ta de första stegen mot att gå från idé till företag. Åtta idéer drivna av sammanlagt tio idébärare kommer att genomföra programmet som vi också brukar beskriva som en entreprenöriell utbildning där en får chans att testa sig själv i rollen som entreprenör. Under programmets gång kommer du att få möta deltagarna och lära känna dem lite bättre – vi startar nästa vecka med Maria Engblom så håll utkik i våra digitala kanaler.

Årets deltagare är (från vänster och uppifrån): Sebastian Sandlund, Kevin Persson, Noah Enberg, Dylan Koyi, Henrik Blomkvist, Anders Holmberg, Fatha Mohamed, Maria Engblom, Mattias Holmberg och Joby Joseph.

Fler nyheter

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Möt deltagarna: Dylan Koyi

I Boost Chamber testar Dylan Koyi sin idé som ska förenkla vardagen för elbilsägare när det kommer till planering av resa samt laddning.

Läs mer »

Möt deltagarna: Joby Joseph

Deltagarna i höstens omgång av Boost Chamber är nu halvvägs in i programmet. Förra veckan samlades alla för att under ett tvådagars boot camp på DoSpace bland annat jobba med sina värdeerbjudanden och kundverifieringar. Joby Joseph, hemmahörande i Sandviken och med en bakgrund inom informationsteknologi, var på plats och berättar här om sitt deltagande i programmet.

Läs mer »

Att nätverka är nödvändigt för att bygga en framgångsrik startup.

Rätt kontakter kan nya öppna nya dörrar, men det är inte alla som känner sig bekväma med att småprata med främlingar på event, affärsluncher eller mässor.
Visste du att det är vanligt att entreprenörer har en introvert personlighetstyp? Det kan vara svårt att tro men faktum är att många företagare är introverta vilket kan göra det utmanande när det kommer till att nätverka.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.