Kickass-coach utbildar våra inkubatorbolag

Med anledning av Corona-krisen och det mycket förändrade läge som uppstått för våra bolag genomfördes förra veckan en marknadsundersökning bland våra inkubatorbolag där de tillfrågades om vilka sätt de påverkas av det rådande läget och vilken typ av extrainsatta åtgärder de skulle ha nytta av. Gemensamt för många var att de upplevde sig behöva hjälp med att nå fram till sina kunder, nu när många avstår från fysiska möten och kanske fått andra prioriterade uppgifter som försvårar nya affärer. Vi har naturligtvis hörsammat detta och kan genom ett samarbete med Philip Diab, kickasscoach, mentor och mångårig entreprenör erbjuda våra inkubatorbolag ett exklusivt säljprogram som drar igång redan nästa vecka. Lyssna själv till hur Philip beskriver programmet;

I säljprogrammet tar deltagarna med sig sina egna utmaningar och får coachning och vägledning på det. Det kan t ex vara hur de kommer till avslut på alla de kunder som sagt ”kanske” eller ”återkom”, hur de kortar sin säljprocess, hur de säljer utan att pracka på, hur de kommer igenom med en helt ny produkt genom att ställa coachande och bättre frågor som skapar nyfikenhet hos kunden på riktigt, hur de hanterar kunder när de inte är helt nöjda samt hur de får ut mer av varje affär.

Metodiken är individuell coachning i grupp. Sälj är ibland ett ganska ensamt arbete och här stöttar deltagarna varandra under resan genom att dela med sig av sina tankar och utmaningar.

Programmet kommer att sker online, två timmar per tillfälle och under 5-6 tillfällen.

Fler nyheter

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev