Kickass-coach utbildar våra inkubatorbolag

Med anledning av Corona-krisen och det mycket förändrade läge som uppstått för våra bolag genomfördes förra veckan en marknadsundersökning bland våra inkubatorbolag där de tillfrågades om vilka sätt de påverkas av det rådande läget och vilken typ av extrainsatta åtgärder de skulle ha nytta av. Gemensamt för många var att de upplevde sig behöva hjälp med att nå fram till sina kunder, nu när många avstår från fysiska möten och kanske fått andra prioriterade uppgifter som försvårar nya affärer. Vi har naturligtvis hörsammat detta och kan genom ett samarbete med Philip Diab, kickasscoach, mentor och mångårig entreprenör erbjuda våra inkubatorbolag ett exklusivt säljprogram som drar igång redan nästa vecka. Lyssna själv till hur Philip beskriver programmet;

I säljprogrammet tar deltagarna med sig sina egna utmaningar och får coachning och vägledning på det. Det kan t ex vara hur de kommer till avslut på alla de kunder som sagt ”kanske” eller ”återkom”, hur de kortar sin säljprocess, hur de säljer utan att pracka på, hur de kommer igenom med en helt ny produkt genom att ställa coachande och bättre frågor som skapar nyfikenhet hos kunden på riktigt, hur de hanterar kunder när de inte är helt nöjda samt hur de får ut mer av varje affär.

Metodiken är individuell coachning i grupp. Sälj är ibland ett ganska ensamt arbete och här stöttar deltagarna varandra under resan genom att dela med sig av sina tankar och utmaningar.

Programmet kommer att sker online, två timmar per tillfälle och under 5-6 tillfällen.

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.