Kickass-coach utbildar våra inkubatorbolag

Med anledning av Corona-krisen och det mycket förändrade läge som uppstått för våra bolag genomfördes förra veckan en marknadsundersökning bland våra inkubatorbolag där de tillfrågades om vilka sätt de påverkas av det rådande läget och vilken typ av extrainsatta åtgärder de skulle ha nytta av. Gemensamt för många var att de upplevde sig behöva hjälp med att nå fram till sina kunder, nu när många avstår från fysiska möten och kanske fått andra prioriterade uppgifter som försvårar nya affärer. Vi har naturligtvis hörsammat detta och kan genom ett samarbete med Philip Diab, kickasscoach, mentor och mångårig entreprenör erbjuda våra inkubatorbolag ett exklusivt säljprogram som drar igång redan nästa vecka. Lyssna själv till hur Philip beskriver programmet;

I säljprogrammet tar deltagarna med sig sina egna utmaningar och får coachning och vägledning på det. Det kan t ex vara hur de kommer till avslut på alla de kunder som sagt ”kanske” eller ”återkom”, hur de kortar sin säljprocess, hur de säljer utan att pracka på, hur de kommer igenom med en helt ny produkt genom att ställa coachande och bättre frågor som skapar nyfikenhet hos kunden på riktigt, hur de hanterar kunder när de inte är helt nöjda samt hur de får ut mer av varje affär.

Metodiken är individuell coachning i grupp. Sälj är ibland ett ganska ensamt arbete och här stöttar deltagarna varandra under resan genom att dela med sig av sina tankar och utmaningar.

Programmet kommer att sker online, två timmar per tillfälle och under 5-6 tillfällen.

Fler nyheter

Stipendier till framväxande GIS-företag i Gävle

Stipendierna tilldelas bolag som gjort framstående insatser inom GIS-området och beslutet om vinnarna fattades av Mellansvenska Handelskammaren utifrån ett antal nominerade bolag. Alla tre är startups som genomgår eller har genomgått program hos Movexum.

Läs mer »

Startups och investerare möts under Movexums Demo Day

För andra året i rad arrangerar vi Demo Day där våra bolag för möta ett antal exklusivt inbjudna investerare. Några av de deltagande bolagen kommer att pitcha för kapital medan andra, som ännu inte kommit så långt i sina resor, kommer kunna knyta viktiga kontakter.

Läs mer »

”Nederländerna är först ut, sen skalar vi upp med målet att sälja våra hållbara lampor i hela norra Europa”

Du som följer oss och läser våra nyheter har sannolikt koll på att vi förra veckan avslutade den första omgången av vårt internationella projekt Northbound Scaleups. Våra alumner Studio Tabo blev uttagna att delta och tack vare sitt deltagande i projektet har de redan nu börjat skala upp sin verksamhet och valt ut de land som är först ut i deras internationella satsning.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.