Möt deltagarna: Fatha Mohamed

Fatha är tvåbarnsmamman som vill förverkliga sin företagsdröm. I Boost Chamber testar och verifierar Fatha sin idé om Sverige första webbshop för modest fashion. Modest fashion är växande begrepp med en snabbt ökande efterfrågan. Med begreppet avses ofta en klädstil som innebär att en medvetet väljer plagg som döljer delar av kroppen. Modest fashion kan vara fotsida klänningar med lång ärm och polokrage men också plagg som hijabs.

– Jag ska utforska idén om en webbshop som säljer kläder från olika butiker men under samma tak.

Vilka är dina förhoppningar med ditt deltagande?

– Oj, bra fråga! Jag har två förhoppningar. Den ena är att få verktyg att uppnå min fulla potential och den andra förhoppningen är att inspirera till att följa sin dröm och visa vägen. 

Vad har programmet bjudit på för insikter hittills?

– Att fira sina problem! Problem möjliggör både personligutveckling och utveckling till företaget.

Vad hoppas du uppnå genom Boost Chamber?

– Att få kontakter och inspiration att förverkliga sin dröm!

Fler nyheter

Artificiell intelligens granskar ritningar

”Som en stavningskontroll i ett textdokument”. Så beskriver Axel Skyttner bolagets AI-funktion som tolkar ritningar och med hjälp av det kan automatisera den ofta tidsödande ritningsgranskningsprocess som idag utförs av mänsklig hand.

Läs mer »

Vår hållbarhetsrapport

På Movexums årsstämma godkändes vår årsredovisning och under samma möte godkändes också vår första hållbarhetsrapport vilket nu ger oss möjligheten att publicera den. Vår ambition

Läs mer »

Forento får in mer kapital

Alumnibolaget Forento fortsätter att attrahera såväl intresse som kapital. Nyligen genomfördes en planerad såddrunda som resulterade i ytterligare två miljoner kronor till bolaget. För Forento,

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.