Möt deltagarna: Fatha Mohamed

Fatha är tvåbarnsmamman som vill förverkliga sin företagsdröm. I Boost Chamber testar och verifierar Fatha sin idé om Sverige första webbshop för modest fashion. Modest fashion är växande begrepp med en snabbt ökande efterfrågan. Med begreppet avses ofta en klädstil som innebär att en medvetet väljer plagg som döljer delar av kroppen. Modest fashion kan vara fotsida klänningar med lång ärm och polokrage men också plagg som hijabs.

– Jag ska utforska idén om en webbshop som säljer kläder från olika butiker men under samma tak.

Vilka är dina förhoppningar med ditt deltagande?

– Oj, bra fråga! Jag har två förhoppningar. Den ena är att få verktyg att uppnå min fulla potential och den andra förhoppningen är att inspirera till att följa sin dröm och visa vägen. 

Vad har programmet bjudit på för insikter hittills?

– Att fira sina problem! Problem möjliggör både personligutveckling och utveckling till företaget.

Vad hoppas du uppnå genom Boost Chamber?

– Att få kontakter och inspiration att förverkliga sin dröm!

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.