Sök
Stäng denna sökruta.

Möt deltagarna: Henrik Blomkvist

Småskalig generering av el, med fokus vattenkraft, är idén som Henrik utforskar och vässar i utvecklingsprogrammet Boost Chamber.

Hej Henrik, vem är du?

– Jag är en 29-årig Gävlebo med en bakgrund inom design , geografi och experimenterande på egen hand. Jag har som plan att utforska möjligheten och efterfrågan att implementera småskalig generering av el, med fokus på småskalig vattenkraft.

Vilka är dina förhoppningar med deltagandet?

– Jag hoppas kunna påvisa att det finns en efterfrågan för detta och att komma fram till en produkt som stämmer överens med vad den potentiella kunden vill ha.

Vad har programmet bjudit på för insikter hittills?

– Det har varit bra att ha fått en tydlig bild om vad det är som behöver göras och vad det innebär med en verifiering av en idé ur en affärssynvinkel. Det är även kul att se vad som engagerar människor i form av de andra idébärarna!

Eventuella mål med deltagandet?

– Jag hoppas kunna knyta kontakter, ökad affärsmässig kunskap samt finna ett motiverande engagemang kring min och de andras idéer.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.