Möt deltagarna: Noah Engberg

Noah Engberg tog i somras examen från Ekonomiprogrammet på Thorén Business School i Gävle. Under studietiden drev han UF-företag med den affärsidé han nu ska testa och vässa i Boost Chamber. Parallellt arbetar han just nu som försäljningsansvarig på Box Meal.

Berätta om din affärsidé!

– Affärsidén grundar sig i att minimera planeringstid och förenkla upplevelsen när man besöker nya städer, oavsett om man är nyinflyttad eller är ute och reser med familjen, detta med hjälp av en digital tjänst.

Vad har du för förväntningar och förhoppningar med Boost Chamber?

– I Boost Chamber hoppas jag få möjligheten att verifiera affärsidén med rätt metoder, men också coaching i att ta stegen i rätt ordning och riktning. Programmet har redan gett mig flera nyanserade sätt att se på lösningen och problemet. Att kundsegmenten är fler än vad man initialt trodde och även hur man kan anpassa lösningen till de olika segmenten av kunder.

Vad har du för mål med ditt deltagande?

– Mitt mål med programmet är att utvecklas och få en tydlighet kring hur man ska gå tillväga efter Boost Chamber och skapa en verklighet av idén.

Fler nyheter

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Möt deltagarna: Dylan Koyi

I Boost Chamber testar Dylan Koyi sin idé som ska förenkla vardagen för elbilsägare när det kommer till planering av resa samt laddning.

Läs mer »

Möt deltagarna: Joby Joseph

Deltagarna i höstens omgång av Boost Chamber är nu halvvägs in i programmet. Förra veckan samlades alla för att under ett tvådagars boot camp på DoSpace bland annat jobba med sina värdeerbjudanden och kundverifieringar. Joby Joseph, hemmahörande i Sandviken och med en bakgrund inom informationsteknologi, var på plats och berättar här om sitt deltagande i programmet.

Läs mer »

Att nätverka är nödvändigt för att bygga en framgångsrik startup.

Rätt kontakter kan nya öppna nya dörrar, men det är inte alla som känner sig bekväma med att småprata med främlingar på event, affärsluncher eller mässor.
Visste du att det är vanligt att entreprenörer har en introvert personlighetstyp? Det kan vara svårt att tro men faktum är att många företagare är introverta vilket kan göra det utmanande när det kommer till att nätverka.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.