Sök
Stäng denna sökruta.

Möt deltagarna: Noah Engberg

Noah Engberg tog i somras examen från Ekonomiprogrammet på Thorén Business School i Gävle. Under studietiden drev han UF-företag med den affärsidé han nu ska testa och vässa i Boost Chamber. Parallellt arbetar han just nu som försäljningsansvarig på Box Meal.

Berätta om din affärsidé!

– Affärsidén grundar sig i att minimera planeringstid och förenkla upplevelsen när man besöker nya städer, oavsett om man är nyinflyttad eller är ute och reser med familjen, detta med hjälp av en digital tjänst.

Vad har du för förväntningar och förhoppningar med Boost Chamber?

– I Boost Chamber hoppas jag få möjligheten att verifiera affärsidén med rätt metoder, men också coaching i att ta stegen i rätt ordning och riktning. Programmet har redan gett mig flera nyanserade sätt att se på lösningen och problemet. Att kundsegmenten är fler än vad man initialt trodde och även hur man kan anpassa lösningen till de olika segmenten av kunder.

Vad har du för mål med ditt deltagande?

– Mitt mål med programmet är att utvecklas och få en tydlighet kring hur man ska gå tillväga efter Boost Chamber och skapa en verklighet av idén.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.