Möt deltagarna: Noah Engberg

Noah Engberg tog i somras examen från Ekonomiprogrammet på Thorén Business School i Gävle. Under studietiden drev han UF-företag med den affärsidé han nu ska testa och vässa i Boost Chamber. Parallellt arbetar han just nu som försäljningsansvarig på Box Meal.

Berätta om din affärsidé!

– Affärsidén grundar sig i att minimera planeringstid och förenkla upplevelsen när man besöker nya städer, oavsett om man är nyinflyttad eller är ute och reser med familjen, detta med hjälp av en digital tjänst.

Vad har du för förväntningar och förhoppningar med Boost Chamber?

– I Boost Chamber hoppas jag få möjligheten att verifiera affärsidén med rätt metoder, men också coaching i att ta stegen i rätt ordning och riktning. Programmet har redan gett mig flera nyanserade sätt att se på lösningen och problemet. Att kundsegmenten är fler än vad man initialt trodde och även hur man kan anpassa lösningen till de olika segmenten av kunder.

Vad har du för mål med ditt deltagande?

– Mitt mål med programmet är att utvecklas och få en tydlighet kring hur man ska gå tillväga efter Boost Chamber och skapa en verklighet av idén.

Fler nyheter

Artificiell intelligens granskar ritningar

”Som en stavningskontroll i ett textdokument”. Så beskriver Axel Skyttner bolagets AI-funktion som tolkar ritningar och med hjälp av det kan automatisera den ofta tidsödande ritningsgranskningsprocess som idag utförs av mänsklig hand.

Läs mer »

Vår hållbarhetsrapport

På Movexums årsstämma godkändes vår årsredovisning och under samma möte godkändes också vår första hållbarhetsrapport vilket nu ger oss möjligheten att publicera den. Vår ambition

Läs mer »

Forento får in mer kapital

Alumnibolaget Forento fortsätter att attrahera såväl intresse som kapital. Nyligen genomfördes en planerad såddrunda som resulterade i ytterligare två miljoner kronor till bolaget. För Forento,

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.