Möt deltagarna: Noah Engberg

Noah Engberg tog i somras examen från Ekonomiprogrammet på Thorén Business School i Gävle. Under studietiden drev han UF-företag med den affärsidé han nu ska testa och vässa i Boost Chamber. Parallellt arbetar han just nu som försäljningsansvarig på Box Meal.

Berätta om din affärsidé!

– Affärsidén grundar sig i att minimera planeringstid och förenkla upplevelsen när man besöker nya städer, oavsett om man är nyinflyttad eller är ute och reser med familjen, detta med hjälp av en digital tjänst.

Vad har du för förväntningar och förhoppningar med Boost Chamber?

– I Boost Chamber hoppas jag få möjligheten att verifiera affärsidén med rätt metoder, men också coaching i att ta stegen i rätt ordning och riktning. Programmet har redan gett mig flera nyanserade sätt att se på lösningen och problemet. Att kundsegmenten är fler än vad man initialt trodde och även hur man kan anpassa lösningen till de olika segmenten av kunder.

Vad har du för mål med ditt deltagande?

– Mitt mål med programmet är att utvecklas och få en tydlighet kring hur man ska gå tillväga efter Boost Chamber och skapa en verklighet av idén.

Fler nyheter

Stipendier till framväxande GIS-företag i Gävle

Stipendierna tilldelas bolag som gjort framstående insatser inom GIS-området och beslutet om vinnarna fattades av Mellansvenska Handelskammaren utifrån ett antal nominerade bolag. Alla tre är startups som genomgår eller har genomgått program hos Movexum.

Läs mer »

Startups och investerare möts under Movexums Demo Day

För andra året i rad arrangerar vi Demo Day där våra bolag för möta ett antal exklusivt inbjudna investerare. Några av de deltagande bolagen kommer att pitcha för kapital medan andra, som ännu inte kommit så långt i sina resor, kommer kunna knyta viktiga kontakter.

Läs mer »

”Nederländerna är först ut, sen skalar vi upp med målet att sälja våra hållbara lampor i hela norra Europa”

Du som följer oss och läser våra nyheter har sannolikt koll på att vi förra veckan avslutade den första omgången av vårt internationella projekt Northbound Scaleups. Våra alumner Studio Tabo blev uttagna att delta och tack vare sitt deltagande i projektet har de redan nu börjat skala upp sin verksamhet och valt ut de land som är först ut i deras internationella satsning.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.