Möt deltagarna: Sebastian Sandlund och Kevin Persson

Sebastian och Kevin läser ekonomprogrammet på HIG och arbetar även med utvecklingsfrågor på Sandbacka Science Park. I Boost Chamber ska de utforska en grön tjänsteinnovation med idrottsrörelsen i centrum.

Sebastian Sandlund och Kevin Persson ska i Boost Chamber utforska en grön tjänsteinnovation med idrottsrörelsen i centrum.

Vilka är era förhoppningar med ert deltagande i Boost Chamber?

– Vi har många frågor som vi tror kan besvaras genom vårt deltagande i Boost Chamber. Just nu behöver vi hjälp med finansieringsfrågor och se över vilken affärsmodell som lämpar sig bäst för vår idé. Hittills har vi kommit till massvis av insikter. Bland annat att ställa relevanta frågor till oss själv och utmana vår idé. 

Vad är ert mål med programmet?

– Vi fortsätter att leta efter den bästa vägen framåt. Men genom vårt deltagande hoppas vi att Boost Chamber och Movexum kan erbjuda oss en kompass för att förverkliga vår idé. 

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.