Movexums VD invald som suppleant i SISPs styrelse

Swedish Incubators & Science Parks bolagsstämma igår valdes vår VD Ulrika Malmqvist in som suppleant.

Ulrika Malmqvist om uppdraget:

– Jag är väldigt hedrad och glad över att ha fått frågan. Jag brinner för att bidra till utveckla Sverige som innovationsland och öka förutsättningarna för att startups startar och växer i Sverige. Därför bidrar jag gärna med de erfarenheter och kunskaper som jag och Movexum kan och ser samtidigt stor potential att få ta del av andras klokskap och erfarenheter. Dessutom är det ett väldigt trevligt gäng att få tillfälle att jobba mer tillsammans med!

SISPs styrelse har till uppgift att leda branschorganisationens verksamhet och är aktivt engagerad för att skapa förutsättningar för branschens utveckling genom nationell dialog och påverkansarbete.

Fler nyheter

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev