Sök
Stäng denna sökruta.

Movexums VD invald som suppleant i SISPs styrelse

Swedish Incubators & Science Parks bolagsstämma igår valdes vår VD Ulrika Malmqvist in som suppleant.

Ulrika Malmqvist om uppdraget:

– Jag är väldigt hedrad och glad över att ha fått frågan. Jag brinner för att bidra till utveckla Sverige som innovationsland och öka förutsättningarna för att startups startar och växer i Sverige. Därför bidrar jag gärna med de erfarenheter och kunskaper som jag och Movexum kan och ser samtidigt stor potential att få ta del av andras klokskap och erfarenheter. Dessutom är det ett väldigt trevligt gäng att få tillfälle att jobba mer tillsammans med!

SISPs styrelse har till uppgift att leda branschorganisationens verksamhet och är aktivt engagerad för att skapa förutsättningar för branschens utveckling genom nationell dialog och påverkansarbete.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.