Movexums VD invald som suppleant i SISPs styrelse

Swedish Incubators & Science Parks bolagsstämma igår valdes vår VD Ulrika Malmqvist in som suppleant.

Ulrika Malmqvist om uppdraget:

– Jag är väldigt hedrad och glad över att ha fått frågan. Jag brinner för att bidra till utveckla Sverige som innovationsland och öka förutsättningarna för att startups startar och växer i Sverige. Därför bidrar jag gärna med de erfarenheter och kunskaper som jag och Movexum kan och ser samtidigt stor potential att få ta del av andras klokskap och erfarenheter. Dessutom är det ett väldigt trevligt gäng att få tillfälle att jobba mer tillsammans med!

SISPs styrelse har till uppgift att leda branschorganisationens verksamhet och är aktivt engagerad för att skapa förutsättningar för branschens utveckling genom nationell dialog och påverkansarbete.

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.