Sök
Stäng denna sökruta.

Movexums VD tar plats i SISPs styrelse

Efter två år som suppleant blev Movexums VD Ulrika Malmqvist på årsstämman för två veckor sedan invald som ordinarie ledamot i SISPs styrelse.

– Det jag hoppas kunna bidra med är min långa erfarenhet av att utveckla och jobba i innovationsmiljöer som skapar nytta för startups och våra regioner i Sverige. Jag drivs av att fortsätta skapa bra förutsättningar för att stärka Sverige som innovationsland i framkant, i ett globalt sammanhang. Där är väl fungerande innovationsmiljöer såsom science parks och inkubatorer viktiga nationella verktyg för att fortsätta utveckla förmågan till utveckling och omställning. Dessutom värdesätter jag all den kunskap och erfarenhet detta uppdrag ger – tack vare mina styrelsekollegor och alla fantastiska personer som varje dag jobbar för att understödja innovativa företag i hela Sverige.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.