Movexums VD tar plats i SISPs styrelse

Efter två år som suppleant blev Movexums VD Ulrika Malmqvist på årsstämman för två veckor sedan invald som ordinarie ledamot i SISPs styrelse.

– Det jag hoppas kunna bidra med är min långa erfarenhet av att utveckla och jobba i innovationsmiljöer som skapar nytta för startups och våra regioner i Sverige. Jag drivs av att fortsätta skapa bra förutsättningar för att stärka Sverige som innovationsland i framkant, i ett globalt sammanhang. Där är väl fungerande innovationsmiljöer såsom science parks och inkubatorer viktiga nationella verktyg för att fortsätta utveckla förmågan till utveckling och omställning. Dessutom värdesätter jag all den kunskap och erfarenhet detta uppdrag ger – tack vare mina styrelsekollegor och alla fantastiska personer som varje dag jobbar för att understödja innovativa företag i hela Sverige.

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.