Movexums VD tar plats i SISPs styrelse

Efter två år som suppleant blev Movexums VD Ulrika Malmqvist på årsstämman för två veckor sedan invald som ordinarie ledamot i SISPs styrelse.

– Det jag hoppas kunna bidra med är min långa erfarenhet av att utveckla och jobba i innovationsmiljöer som skapar nytta för startups och våra regioner i Sverige. Jag drivs av att fortsätta skapa bra förutsättningar för att stärka Sverige som innovationsland i framkant, i ett globalt sammanhang. Där är väl fungerande innovationsmiljöer såsom science parks och inkubatorer viktiga nationella verktyg för att fortsätta utveckla förmågan till utveckling och omställning. Dessutom värdesätter jag all den kunskap och erfarenhet detta uppdrag ger – tack vare mina styrelsekollegor och alla fantastiska personer som varje dag jobbar för att understödja innovativa företag i hela Sverige.

Fler nyheter

Artificiell intelligens granskar ritningar

”Som en stavningskontroll i ett textdokument”. Så beskriver Axel Skyttner bolagets AI-funktion som tolkar ritningar och med hjälp av det kan automatisera den ofta tidsödande ritningsgranskningsprocess som idag utförs av mänsklig hand.

Läs mer »

Vår hållbarhetsrapport

På Movexums årsstämma godkändes vår årsredovisning och under samma möte godkändes också vår första hållbarhetsrapport vilket nu ger oss möjligheten att publicera den. Vår ambition

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.