Namnbyte och expansion – Pitchagon blir DealPotential  

AktuelltdealpotentialNyheter
Bild till artikeln
18 oktober 2022

I sin strävan efter att efter att skapa marknadens bästa data- och analysplattform för riskkapitalmarknaden så byter Pitchagon affärsprofil samtidigt som man expanderar utomlands. Det nya namnet Dealpotential återspeglar bättre bolagets vision och deras tjänsts främsta styrkor – att hitta, analysera och utvärdera möjliga potentiella investeringsobjekt eller investerare.

Daniel Antonsson är VD och grundare av DealPotential.

DealPotential arbetar med att samla in unik data och information om företag, och aggregerar all data för att sedan med hjälp av AI, Machine Learning, Natural Language Generation och egna algoritmer skapa ett sammanhang och identifiera insikter på några sekunder som annars tar investeringsanalytiker veckor. DealPotential erbjuder även en separat plattform till företag som söker riskkapital för fortsatt tillväxt. På samma sätt kan DealPotential snabbt identifiera de mest potentiella investerarna för dessa företag.

Vi går nu in i vår nästa utvecklingsfas och det är viktigt för oss att positionera oss rätt mot våra rätta målgrupper. Vårt tidigare namn visade sig uppfattas för mycket mot att det är vi själva som investerar i bolag vilket naturligtvis blir fel, då vi fokuserar på att skapa data för beslutsunderlag. Med ny profil och tydligare kommunikation är vår förhoppning att på ett starkare sätt förmedla våra tjänster vilket blir ännu viktigare då vi nu också tar nästa steg med internationella expansioner”, säger Daniel Antonsson, grundare och VD, DealPotential.

DealPotential strävar efter att bli den ledande ”Investment Intelligence” plattformen i världen genom unik data och insikter på privata företag och investerare. Utöver företags-, och marknadsdata samlar DealPotential också in all fonddata i världen över den privata riskkapitalmarknaden. I dagsläget innehåller DealPotentials plattform mer än 110 000 företag och drygt 25 000 investmentbolag. Företaget har i dagsläget kunder från fem länder och är ett bolag i Movexums acceleratorprogram.

För mer info: www.DealPotential.com