Sök
Stäng denna sökruta.

Nu drar vi gång Expertrummet!

expertrummet

Expertrummet är vår nya satsning där våra inkubatorbolag eller deltagare i Boost Chamber får chans att kostnadsfritt få rådgivning av våra partners. 

Vid sju tillfällen under året är våra Expertrum öppna för drop-in-möten. Vilka av våra partners som är på plats vid de olika tillfällena uppdateras löpande.

Genom Expertrummet hjälper vi våra entreprenörer att bygga kunskap genom personliga möten med våra partners som besitter expertkompetens inom områden som finansiering, patent- och varumärkesskydd, legala frågor, team och rekrytering, media och kommunikation med mera. Dessutom synliggör vi våra partners som är viktiga för vår verksamhet och som bidrar till att stödja framväxten av fler kunskapsintensiva företag med en stark tillväxt och en varaktig bas i Gävle krävs samverkan. 

Expertrummet arrangeras vid sju tillfällen under 2019, fredagar mellan klockan 13 och 15. För datum, se vår kalender.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.