Nyfiken, driven och gillar att se människor utvecklas? Fint – då kan du vara ny affärscoach i vårt inkubatorteam!

inkubatorn sa fungerar det

På Movexum jobbar vi med att hjälpa människor att kommersialisera sina innovativa idéer och att bygga framgångsrika bolag. Vi behöver nu utöka vårt team och söker en affärscoach som kan coacha de entreprenörer och startups som vänder sig till oss för att vässa sina idéer. Vi erbjuder ett spännande jobb på en unik arbetsplats där du följer och guidar människor som med sina idéer ofta vill åstadkomma större saker än tjocka plånböcker. Du blir del av ett högpresterande team och får ansvaret att utveckla samarbetet med våra regionala noder.

Vi söker dig som är redo att ta dig an hela team men också enstaka individer. Du har en vilja och uthållighet att följa med under det marathon bygget av framgångsrika bolag kan vara. Vi tror att du är en inlyssnande, prestigelös, nyfiken och engagerad person som brinner för att se människor och organisationer växa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva företag, har haft en ledande roll i en startup eller tidigare har jobbat med startups. Erfarenhet av internationell verksamhet och affärer är meriterande, liksom erfarenhet av att driva utvecklingsprocesser. B-körkort är ett krav. Du behöver för tjänsten god språklig och skriftlig förmåga i svenska, engelska och gärna minst ett annat språk. Andra egenskaper vi värdesätter är att du har lätt för att bygga nätverk, inte är rädd för att ta initiativ, anser att delad framgång är dubbel framgång och att du inte ryggar för en utmaning. Skulle det dessutom vara så att du gillar deckare skrivna av Lee Child eller är hundägare så grattis – du kommer inte tycka samtalsämnena på kontoret är tråkiga, även om majoriteten av dem handlar om vad som händer i världen just nu gällande innovation.
Som ny affärscoach hos Movexum kommer du att fungera som en ambassadör för vår verksamhet varför vi ser det som viktigt att du delar den värdegrund som ger oss vägledning och stöd i vårt uppdrag att skapa tillväxt i regionen; värdeskapande, inspirerande, vägvisande och utmanande. Du kommer att få genomgå en utbildning som gör att du blir en diplomerad coach med ett coachande förhållningssätt. Du kommer att tillsammans med vår affärscoach Ivar att jobba med idéer som befinner sig i tidigare skeden. Likt övriga medarbetare får du en individuell utvecklingsplan för att du ska ges möjlighet att växa både som person men också i din roll. På Movexum är vi måna om att alla medarbetare mår bra, vi erbjuder friskvårdsbidrag och har en friskvårdstimme per vecka. Möjlighet till att stundtals arbeta hemifrån finns. Vi värderar mångfald och jämställdhet i vår organisation och jobbar medvetet med det.
 
Tjänsten är heltid och tillsvidare, placeringsorten är Gävle. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Vi samarbetar i denna rekrytering med Clockwork som vill ha din ansökan senast den 9 december. För mer information ring gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonsson 0733-51 27 31. För att söka tjänsten, klicka här.

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.