Nytt år – nya förutsättningar?

NyheterOkategoriserad
Bild till artikeln
7 januari 2020

Att det inom många branscher pågår stora förändringar och omställningsprojekt för att kunna tackla framtidens krav på till exempelvis digitalisering är nu när vi gått in i 2020 inga nyheter. Tvärtom har vi de senaste åren blivit vana att läsa om stora organisationsförändringar och varsel – framför allt inom större koncerner. Står du inför ofrivilliga förändringar i ditt arbetslivet, eller har du kanske äntligen bestämt dig för att ta tag i den där idén som du så länge funderat på?

Du tycker vi att du ska komma till någon av de tre informationsträffar vi tillsammans med Sandbacka Science Park arrangerar med start den 21 januari. Där kommer vi berätta mer om vilket stöd som finns tillgängligt för dig, och hur vi stöttar människor som vill förverkliga sina affärsidéer. Vi kommer också få prata om hur viktigt det är att verifiera sin idé och om vilka metoder som vi använder i arbetet med våra startups.

Nedan hittar du de aktuella datumen och länkarna till anmälningsformuläret.

Tisdag 21 januari – kl. 17-20anmälan >>
Tisdag 4 februari – kl. 17-20, anmälan >>
Tisdag 18 februari – kl. 17-20, anmälan >>

Vill du veta mer om träffarna eller har några frågor gör det bra att kontakta Peter Andersson, Innovationsledare Sandbacka Science Park  eller Johan Wickenberg, affärscoach hos oss på Movexum.

Hoppas vi ses!