Sök
Stäng denna sökruta.

Nytt IBO

Hudiksvallsföretaget SPPO har antagits som Inkubatorsbolag
sppo maria lundmark
Hudiksvallsföretaget Specialpedagoger Online – SPPO, har antagits som Inkubatorsbolag och har startat utvecklingsprocessen under Movexumflagg.
SPPO har byggt en webbaserad specialisthjälp för de som arbetar i skola och förskola. Skapare och ägare av den digitala konsult- och utbildningstjänsten är Maria Lundmark.
– Jag bildade bolaget 2016, sen har det gått snabbt. Jag hade  kontorsplats på Propell Innovation i Hudiksvall, en stimulerande miljö där jag träffade spännande entreprenörer, och med bra support från Almi innovationsrådgivning och ett fantastiskt utvecklande 2016 så vågar jag nu också kalla mig entreprenör och nu är SPPO alltså också ett inkubatorsbolag.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.