Premiärvisning för uterummet på Högskolan

Nästa tisdag premiärvisas Lovisa of Swedens uterum på Högskolan i Gävle. För första gången visas då prototypen The Whale.

Bild på Whale, lånad av HIG.

Lovisa of Sweden har affärsutvecklat sitt utekontor The Bug tillsammans med oss och blev under 2021 upptagen som Movexum-alumn. Nästa vecka är det dags för premiärvisning av hennes senaste projekt The Whale, ett uterum som möjliggör lektioner och föreläsningar utomhus. Projektet har genomförts tillsammans med Akademiska Hus och Högskolan i Gävle.

Klockan 15 den 6 september sker en öppen visning av The Whale, ingen anmälan krävs. Passa på att vara en av de första att testa och uppleva The Whale!

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.