Redo för Innovation Week?

Nästa vecka drar det årliga stora satsningen Innovation Week X igång i Gävleborg. Innovation Week X är ett veckolångt event som handlar om att främja innovation, inspirera till nya idéer, uppmuntra entreprenörskap. Bakom satsningen ligger  Propell i Hudiksvall tillsammans med Region Gävleborg, Hudiksvalls kommun och RISE – Research Institutes of Sweden.

I skrivande stund har eventet hela 17 programpunkter utspridda geografiskt i länet. På Movexum arrangerar vi två programpunkter under veckan; ett öppet hus i våra lokaler på Vågskrivargatan 5 i Gävle samt en föreläsning + after work tillsammans med Bollnäs Cowork på Telegrafhuset i Bollnäs.


Öppet hus Movexum, tisdag den 15 november mellan 08 och 17

Välkommen att jobba, hänga med Movexum-teamet, träffa spännande startups, fika, bolla en affärsidé.


Föreläsning Jens Nylander + after work med Bollnäs Cowork på Telegrafhuset i Bollnäs

Ta del av serieentreprenören Jens Nylanders företagsresa  under en inspirerade föreläsning. Jens har upplevt såväl toppar som dalar under sina år som entreprenör. Vi bjuder sedan in till after work där du får möjlighet att lära känna och veta mer om Movexum såväl som Telegrafhuset. 

Anmälan krävs – anmäl dig här.

Spännande bolag att passa på att lyssna till

Tini, SamSara Selected och MyOroFace är bolag som affärsutvecklat sina idéer tillsammans med Propell och med oss på Movexum. Alla tre kommer att berätta om sina företagsresor i Hudiksvall under Innovation Week X – missa inte! Se hela programmet för veckan här.

Fler nyheter

Vi åker till Slush!

På plats finns även 2 600 investerare som tillsammans representerar ett värde av 1 trillion dollar (!!!). Det gör Slush till det största eventet i världen sett till representationen av riskkapital.

Läs mer »

Redo för Innovation Week?

Innovation Week X är ett veckolångt event som handlar om att främja innovation, inspirera till nya idéer, uppmuntra entreprenörskap.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.