Så blir du en bättre minglare!

AktuelltBolag berättarNyheterUncategorized
Bild till artikeln
10 juli 2022

Sommaren bjuder ofta på tillfällen då en befinner sig i nya sammanhang tillsammans med nya bekantskaper. Och även om du redan gått på semester så helt ärligt – tar du nånsin helt ledigt från din startup?


Även om vi på Movexum är fasta förespråkare av vila och reflektion så vet vi ju också att våra entreprenörer sällan missar en chans att berätta om sina företagsidéer där tillfälle ges. Ett bolag som nyligen fick öva på sina mingelkills var DevUp som inte bara medverkade på Integrate 2022 i London utan som också var en mässans partners. Här kommer deras bästa mingeltips!

Johan Gaverus, medgrundare DEvup och Mattias Lögdberg, grundare och ägare av DevUp på Integrate 2022-mässan i London.

DevUp Solutions bästa mingeltips

Den här våren har erbjudit mingel för första gången på två år, det är helt fantastiskt! Men det gör ju också att vi alla är lite ringrostiga och det tar lite tid att komma igång. Här kommer våra bästa tips för att öka nätverket, hitta nya samarbetspartners och kunder.

1. Säg hej till valfri ny person, gärna följt av en nyfiken fråga. Bra att starta igång och antingen en nyfiken fråga eller kommentar kring något som kan starta en diskussion, komplimang funkar alltid också.

2. Vid fika eller måltider sätt dig alltid med ett nytt gäng, perfekt för att bredda antalet personer man får kontakt med och enkelt sätt att komma i kontakt.

3. Kom ihåg att le och ha kul, vi vet att det är svårt i början och det är lätt att klanka ner på sig själv men tänk positivt och le, ett leende smittar och skapar bra stämning!

4. Var stolt över dig och det du gör, vi svenskar är ofta dåliga på det. Men hur ska vi kunna övertala någon att köpa/gilla våra grejer om inte ens själva är stolt över den? Så var stolt!

Nyfiken och vill veta mer?

Det här är DevUP