Säg hej till Jenny!

Jenny Ohlsson, tillfälligt tillbaka i rollen som ekonomiansvarig hos oss.

För er som har koll på oss så är Jenny antagligen ett välbekant ansikte. Under åren 2011-2015 jobbade som ekonomiansvarig på Movexum – en roll hon nu tillfälligt är tillbaka i då Gunilla Larsson lämnat oss för sin hemkommun Ockelbo.

Jenny är väl bekant med det innovationsstödjande systemet i Gävleborg och väl insatt i bland annat affärsutveckling – något som hon under flera år jobbat med hos Almi GävleDala, och delvis fortfarande gör då hon utöver rollen som ekonomiansvarig hos oss är kvar hos Almi som kreditrådgivare, OCH jobbar deltid som verksamhetscontroller i företaget Trädgårdsinteriör.

– Jag är hedrad att få vara med och vara en del av en process och ett team som möjliggör idéer att växa till ett framgångsrikt företag, att vara med och se hur entreprenörerna växer, utvecklas och skapar tillväxt. Sammanhanget där människor möts, delar erfarenheter, bollar idéer och får konkreta verktyg att ta sina idéer vidare är något jag är stolt över att vara en del av.

Fler nyheter

Följ med oss till Kanada

Nästa vecka är det dags för årets upplaga av SSUW, Scandinavian Startup Week. Satsningen, som görs tillsammans med inkubatorerna Bizmaker, Movexum, Företagsfabriken i Kronoberg och

Läs mer »

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev