Sök
Stäng denna sökruta.

Säg hej till Jenny!

Jenny Ohlsson, tillfälligt tillbaka i rollen som ekonomiansvarig hos oss.

För er som har koll på oss så är Jenny antagligen ett välbekant ansikte. Under åren 2011-2015 jobbade som ekonomiansvarig på Movexum – en roll hon nu tillfälligt är tillbaka i då Gunilla Larsson lämnat oss för sin hemkommun Ockelbo.

Jenny är väl bekant med det innovationsstödjande systemet i Gävleborg och väl insatt i bland annat affärsutveckling – något som hon under flera år jobbat med hos Almi GävleDala, och delvis fortfarande gör då hon utöver rollen som ekonomiansvarig hos oss är kvar hos Almi som kreditrådgivare, OCH jobbar deltid som verksamhetscontroller i företaget Trädgårdsinteriör.

– Jag är hedrad att få vara med och vara en del av en process och ett team som möjliggör idéer att växa till ett framgångsrikt företag, att vara med och se hur entreprenörerna växer, utvecklas och skapar tillväxt. Sammanhanget där människor möts, delar erfarenheter, bollar idéer och får konkreta verktyg att ta sina idéer vidare är något jag är stolt över att vara en del av.

Fler nyheter

Enava tillbaka i inkubatorn

Genom att bland annat digitalisera de processer som krävs för enskilt avlopp vill Enava erbjuda rent vatten samt fungerande sanitet till alla boende i Sverige.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.