Sök
Stäng denna sökruta.

Sisterhood utsedd till Årets Teknikfrämjare

Tekniska Föreningen i Gävle delade nyligen ut det nyinstiftade stipendiet Årets Teknikfrämjare vilket syftar till att främja teknikintresse, lyfta tekniska ämnen och hållbar innovation för samhällsutveckling i Gävleborg. Den första pristagaren att motta stipendiet var Angelica Smedberg, grundaren av appen Sisterhood. Utöver äran tilldelas vinnaren ett stipendium på 15 000 kr. Läs mer om stipendiet och Tekniska Föreningen här.

Prisutdelningen för Årets Teknikfrämjare hölls den 26 maj på DoSpace i Gävle.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.