Sök
Stäng denna sökruta.

Startups och investerare möts under Movexums Demo Day

Den 13 december möts startup-bolag från Movexums program och investerare under vår andra upplaga av Demo Day. Målsättningen med eventet är att introducera våra bolag för kapital, knyta kontakter och förhoppningsvis också bidra till våra bolags tillväxtresor.

De allra startups kommer någon gång under sina resor att behöva externt kapital för att kunna skala upp sin verksamhet och för att kunna accelerera sina tillväxtresor. Inte sällan blir frågan aktuell när bolagen står inför att behöva bygga team och rekrytera för att kunna växla upp. I vårt uppdrag som inkubator ingår det att rusta våra bolag att så tidigt som möjligt såväl tänka som förbereda sig för att pitcha för kapital. För andra året i rad arrangerar vi Demo Day där våra bolag för möta ett antal exklusivt inbjudna investerare. Några av de deltagande bolagen kommer att pitcha för kapital medan andra, som ännu inte kommit så långt i sina resor, kommer kunna knyta viktiga kontakter.

Albin Söderström är projektledare för finansiering och ansvarig för eventet:

– Riskkapitalet spelar en viktig roll i framdriften av nya innovationer och lösningar. Genom Demo Day ges portföljbolagen möjlighet att tidigt presentera sig för investerare och etablera viktiga kontakter som kan vara till stöd i deras fortsatta finansieringsresa.

Vill du bli en del av vårt investerarnätverk och få exklusivt tillträde till våra växande, innovativa startups? Hör av dig till Albin Söderström, vår finansieringsansvarige.

Fler nyheter

Enava tillbaka i inkubatorn

Genom att bland annat digitalisera de processer som krävs för enskilt avlopp vill Enava erbjuda rent vatten samt fungerande sanitet till alla boende i Sverige.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.