Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet att skapa samarbeten med fokus på de globala målen. Under fyra interaktiva dagar riktas full uppmärksamhet mot att hitta nya samarbeten för lösningar på våra globala utmaningar.

Sweden Innovation Days sammanfaller denna gång med världsutställningens temavecka för Globala målen i Dubai då de globala hållbarhetsmålen kommer att vara extra aktuella. Dagens tema är ”Preventiv hälsa och välmående” – för att delta kolla in hemsidan.

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.