Sök
Stäng denna sökruta.

Tre Movexum-bolag bland Sveriges dolda startupbubblare

Breakit har djupdykt i unga svenska techbolag och släppte idag sin lista över heta startups redo att ta över. Med på listan finns tre Movexumbolag; Sisterhood, CadCog och Solask.

Bild från Breakit.

– Vi vet ju vilka spännande case som vi nobbar med och det är naturligtvis jättekul att några av bolagen uppmärksammas nationellt. Extra roligt är att vi på Movexum just nu har all time high i våra program och märker ett stort intresse från såväl nya entreprenörer från erfarna grundare som nu ska utveckla en innovativ startup. Och även om vi just nu har bra med beläggning i våra program söker vi alltid fler spännande case/entreprenörer och investerare som har intresse att skapa tillväxt i länet.

Här läser du artikeln och ser alla listade bolag.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.